DOLAR 32,5539
EURO 34,8367
ALTIN 2428,679
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla çocukların dünyasını Lego ile renklendiriyor

    Ege Perla çocukların dünyasını Lego ile renklendiriyor
    12.10.2017
    A+
    A-

    İzmir’in en yeni yaşam merkezi Ege Perla, çocukların hayatlarını renklendirmeye devam ediyor. Çocuk eğlence dünyasının sevilen markası LEGO® birbirinden farklı temalarıyla 13 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında bir ay boyunca Ege Perla’da çocuklarla buluşuyor.

    Açıldığı günden bugüne pek çok çocuk etkinliğine ev sahipliği yapan Ege Perla, çocukların yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirecekleri eğlenceli bir etkinlikle daha İzmirli minikleri ağırlıyor.

    13 Ekim Cuma günü başlayacak olan LEGO® Yapım Etkinliğinde, çocuklar LEGO City temasında polis macerası ile eğlenirken, LEGO Ninjago etkinlik alanındaki farklı görevleri tamamlayarak Kırmızı Ninja Kai’yi kurtarabilir, Ninja heykeli atölyelerine katılıp Kai ile tanışma fırsatı yakalayabilirler. Çocuklar bu sınırsız eğlencede yerini alırken anne babalara da keyifli bir gün geçirmek kalıyor.

    Hafta içi 10.00 – 18.00, hafta sonu 12.00 – 20.00 saatleri arasında Ege Perla’da gerçekleşecek olan etkinlikte bu renkli dünyanın keyfini doyasıya yaşama fırsatını kaçırmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.