DOLAR 32,3197
EURO 35,059
ALTIN 2307,631
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’da Kral Şakir eğlencesi devam ediyor

    Ege Perla’da Kral Şakir eğlencesi devam ediyor
    24.09.2019
    A+
    A-

    İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla; eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çocukların severek izlediği Kral Şakir çizgi dizisinin sevilen karakterleri Şakir ve Fil Necati çocuklarla buluşuyor. Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatan Türkiye’nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir’in eğlenceli şovu, çocukların güzel vakit geçirmesini sağlamak için sahnelenecek.

    Ege Perla’da geçtiğimiz hafta sonu ilk şovunu gerçekleştiren kahramanlarımız, 27-28-29 Eylül ve 4-5-6 Ekim tarihlerinde çocuklarla bir araya gelecekler. Kral Şakir ve arkadaşları en komik ve en eğlenceli gösterilerini sergiledikten sonra çocuklarla bir araya gelerek sohbet edecek. Çocuklar, gösteri sonunda Kral Şakir ile fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak. Heyecan dolu gösteri tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

    Birbirinden Eğlenceli Atölyeler Minik Misafirlerimizi Bekliyor

    Gün boyunca Kral Şakir kahramanları ile bir araya gelecek olan minik misafirlerimiz; tişört boyama, kaşık kukla yapımı, maske ve boyama gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarına katılacaklar.

    Ege Perla’ya gelen 3 yaş ve üzeri tüm çocukların ücretsiz katılabileceği Kral Şakir gösterileri ve 5-10 yaş arası çocukların katılabileceği atölye çalışmaları için önceden rezervasyon yaparak çocukların eğlenceli ve güzel vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.