DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Seramik Usta Eğitim Seminerlerine Samsun’dan başladı

    Ege Seramik Usta Eğitim Seminerlerine Samsun’dan başladı

    23 Kasım’da Serra Otel’de gerçekleşen seminerde, Ege Seramik ürünlerinin fiziksel ve mekanik özellikleri, ürün kutu etiketlerinin detaylı açıklamaları, doğru uygulama adımları, doğru seramik seçimi, farklı döşeme teknikleri ve karşılaşılabilecek muhtemel sorunların pratik çözümleri detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcı ustalar sertifikalarını Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ’in elinden aldı, eğitim semineri hep birlikte yenen akşam yemeği ile sona erdi.

    Eğitim Seminerinde konuşan Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ‘Biz Ege Seramik olarak sadece seramik değil, müşterilerimize bir ürün deneyimi sunuyoruz. Bu deneyimden müşterilerimizin maksimum memnuniyet elde etmelerinin kilit noktası ise ürünün uygulayıcıları, yani siz ustalarımızsınız. Dolayısıyla bu usta eğitim seminerlerinin ürünlerimizi ve ürünlerimizin doğru uygulanışını sizlere aktarmamız açısından çok faydalı ve gerekli olduğuna inanıyorum. Bizler en kaliteli, en estetik ürünleri üretiyoruz, ancak bu ürünleri el emeği ile özel kılan sizlersiniz. Seramik sektörü Türkiye ekonomisi için ne kadar önemliyse, siz ustalarımız da sektör için aynı önemdesiniz.’ dedi. Hedeflerinin Ege Seramik Usta Eğitim Seminerlerinin tüm illerde gerçekleştirilmesi olduğunu belirten Yedigüller, ‘Samsun’dan başladığımız usta eğitim seminerlerimize 2018 yılında da devam edip, mümkün olduğunca çok ustamızla iletişime geçmek, ürünlerimizi anlatmak istiyoruz. Ege Seramik olarak yanlış uygulama kaynaklı sıkıntıların giderilmesine yardımcı olmak adına usta seminerleri düzenleyerek üzerimize düşeni yapmaya ve ustalarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. O yüzden bugün burada sizlerle bir araya gelmiş olmaktan son derece mutluyuz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.