DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Seramik Yapı Fuarı’nı başarıyla tamamladı

    Ege Seramik Yapı Fuarı’nı başarıyla tamamladı
    18.05.2018
    A+
    A-

    Ege Seramik,  8 – 12 Mayıs tarihlerinde arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2018’i başarı ile tamamladı.

    Mart ayı başında lansmanını gerçekleştirdiği Spring Collection 2018’i kapsayan 33 yeni serisinin yanı sıra güncel portföyünden de ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan Ege Seramik, aldığı olumlu tepkilerden çok memnun.

    Özellikle 20x20cm ölçülü Vintage Konsepti ve 6x25cm ölçülü Tuğla Konsepti ürün gruplarının nihai tüketiciden ve sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördüğünü belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ‘’ Yeni serilerimizin tamamının ve sergilediğimiz portföy ürünlerimizin gördüğü ilgiden çok memnun kaldık. Yapı Fuarı gibi fuar organizasyonları sayesinde emek harcadığımız ürünlerimizin tüketiciden aldığı tepkileri bire bir ölçme şansımız oluyor. Spring Collection 2018 ile güzel bir ivme yakaladık. Tabi böyle güzel tepkiler alınca da memnuniyetimiz katlanarak artıyor. Daha iyisini ortaya çıkarabilmek için bu motivasyonla çok daha azimli çalışıyoruz. İnanıyorum ki hazırlıklarına başladığımız 2018 Autumn Collection ürünlerimiz de en az Spring Collection kadar başarılı olacak. En kullanışlı, şık ve trend ürünleri görmek için bizi takip etmeye devam edin. ’’ dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.