DOLAR 32,5171
EURO 34,7893
ALTIN 2419,358
BIST 9749,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege’nin bereketli topraklarından sofranıza eşsiz bir lezzet: EGEMDEN

    Ege’nin bereketli topraklarından sofranıza eşsiz bir lezzet: EGEMDEN
    04.05.2018
    A+
    A-

    30 yıl önce lezzet yolcuğuna Ayvalık’ta başlayan ve Türkiye’nin en sevilen lider sıvıyağ markası Yudum, hikâyesine 2017’de hayata geçirdiği doğduğu toprakların bereketini, ruhunu, lezzetini yansıtan Egemden zeytinyağı ile devam ediyor.

    Ayvalık ve çevresi olarak bilinen Körfez bölgesi Ege’de yetiştirilen zeytinlerden elde edilen yağlar, kıvamı, kokusu ve eşsiz lezzetiyle Ege aşıklarını özledikleri lezzetle buluşturuyor. Ege’nin zeytinyağındaki dünya çapındaki performansını sergileyen Egemden, özenle toplanan zeytinlerin Ayvalık’taki fabrikada incelikle işlenmesiyle mutfaklardaki yerini alıyor.

    Zeytinyağı Meraklıları için Egemden Gurme Lezzetler Serisi

    Zeytinyağından daha gurme tatlar arayanlara özel olarak üretilen “Egemden Gurme Lezzetler”; Erken Hasat, Organik ve Soğuk Sıkım çeşitleri ile sofraları lezzetlendiriyor.

    İlk Hasat’la Gelen Lezzet

    Ekim-Kasım döneminde toplanılan Ege’nin ilk hasat mahsulünden üretilen Egemden Erken Hasat, tadı ve kokusuyla yüksek kalitede zeytinyağının en aromatik halini sofralarınıza taşıyor. Zengin meyvemsi lezzeti ile iştah kabartan erken hasat zeytinyağı, yoğun aromatik zeytinyağını tercih eden gurme damaklar için şişelenmiştir.

    Soğuk lezzet sevenlere özel

    Özenle toplanan Ege zeytinlerinin, 27 derecenin altında soğuk su kullanarak sıkılması sonucunda ortaya çıkan yoğun meyvemsiliği ve kokusu ile Egemden Soğuk Sıkım benzersiz bir zeytinyağı deneyimi sunuyor.

    Sofralara taşınan organik lezzet

    Ege zeytinlerinin sanayi bölgesinden uzakta, kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan üretilmesiyle sofraları lezzetlendiren Egemden Organik Sızma, zeytinyağı lezzetini en doğal haliyle sunuyor. Bahçeden tüketici kullanımına kadar geçen tüm evrelerde uluslararası gözetim kuruluşu Ecocert tarafından denetlenen Egemden Organik Sızma mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.