DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck Avrasya Pencere Fuarı’na damga vurdu

    Egepen Deceuninck Avrasya Pencere Fuarı’na  damga vurdu
    18.03.2020
    A+
    A-

    PVC sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda sergilediği ürünlerle öne çıktı.

     ‘Türkiye’nin Penceresi’ Egepen Deceuninck, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’na katıldı.  Bu yıl 21’inci kez kapılarını açan Fuar, bölgenin en önemli pencere fuarı olma özelliğini taşıyor. 100’den fazla ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli ile ziyaretçilerin bir araya geldiği Avrasya Pencere Fuarı’nda pencereye dair tüm sistemler ve ürünler sergilendi. Egepen Deceuninck, başta Legend, Legend Sürme Sistemi olmak üzere, Zendow, Fusion, Everest Max, sürme sistemleri, katlanır kapı, kepenk ve panjur gibi ürünlerini ve sektöre dair en yeni uygulamalarını ziyaretçilerine tanıttı.

     Egepen Deceuninck fuarda ayrıca Türkiye’de PVC sektöründe bir ilk olan, profesyonel teknik servis bayileri ile kullanıcılarının yaşadığı sorunlara kısa sürede çözüm bulan Assist  hizmetini de tanıttı. Bu hizmeti tanıtırken Assist karakteri ile yapılan “Booble Head” etkinliği de büyük ilgi çekti. Standı ziyaret eden misafirlerin fotoğrafları çekilerek Assist karakterinin kartondan biblolarının üzerine yapıştırıldı ve kendilerine hediye edildi.

     “İş birliklerimizi güçlendiriyoruz”

    Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, fuara dair yaptığı açıklamada, 21. Avrasya Pencere Fuarı’nın sektör açısından önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck’in PVC sektörünün gelişimi için gerçekleştirilen tüm organizasyonları desteklediğini ifade eden Özen, “Yerli ve yabancı lider sektör firmalarının yer aldığı fuarlarda yeni trendlerimizi sergiliyor, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmeye yönelik yeni çözümler geliştiriyoruz. Bu nedenle, dünyanın en önemli pencere fuarlarından biri olma özelliğini taşıyan Avrasya Pencere Fuarı’nda ısı ve ses yalıtımında en etkili ürün olan Legend ve Legend Sürme Sistemimizi ve ayrıca Türkiye’nin 55 ilinde 150 bayimizle hayata geçirdiğimiz, sektörde bir ilk olan Assist projemizi tanıttık. Misafirlerin markamıza göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnunuz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.