DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck’in Storbox Panjurları güvenlik ve enerji tasarrufu sunuyor

    Egepen Deceuninck’in Storbox Panjurları güvenlik ve enerji tasarrufu sunuyor
    02.08.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen PVC kapı ve pencere üreticisi Egepen Deceuninck; güneş ışığı, yağmur, toz gibi dış etkenlerden koruyan Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor

    Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle, serin ve ferah bir ortam ihtiyacı hemen herkesin önceliklerinden biri olmuş durumda. Bu amaçla gerek evlerde gerekse ofislerde panjur kullanımı geçmişten günümüze tercih edilen yöntemlerden biri olarak öne çıkıyor. Mekanlara pratik ve estetik çözümler sunan Egepen Deceuninck  Storbox Panjur Sistemi de güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufu avantajının yanı sıra yaşam alanlarınızda arzu ettiğiniz serinliğe kavuşmanıza yardımcı oluyor. Güneş ışığı, toz ve yağmur gibi hava koşullarına karşı koruma sağlayan Storbox Panjur Sistemi, kolay temizlenebilen yapısıyla kullanıcılar tarafından oldukça rağbet görüyor.

    Storbox Panjur Sistemi yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisini azaltıyor 

    Egepen Deceuninck  Storbox Panjur Sistemi, güneş ışınlarının olumsuz etkilerine karşı da koruma sağlıyor. Sıcak havaların yanında sert ve soğuk havalara karşı da etkili olan sistem, kullanıcılarına oluşabilecek herhangi bir hırsızlık olayına karşı da güvenlik avantajı sunuyor. Güneş ışınlarını direkt alan mekanlarda pratik çözümler sunan sistem, şık tasarımı ile evlerin mimarisi ile uyum sağlıyor. Zengin renk seçeneklerine sahip Storbox Panjur Sistemi, mekanlara daha dekoratif bir görünüm katıyor. Panjur, yaz aylarında bir çoğumuzun kabusu haline gelen sineklere karşı da maksimum ölçüde koruma sağlıyor. Sistem tercihe göre, sürme sineklik veya stor sineklik ile kombine ediliyor.

    Panjur lamel seçeneği Ege ve Mini Panjur olarak kullanılabilen Storbox Panjur Sistemi, tek pencereye, kapı üstüne ve çoklu panjur uygulaması gerektiren mekânlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Gürültüyü engelleyen yapısı ile sistem 165 mm ve 200 mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165×200 mm ve 200×235 mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.