DOLAR 32,5593
EURO 34,8378
ALTIN 2430,203
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlence Perakende Akademisi (EPA) ile İsfanbul mağaza çalışanlarını ödüllendirdi

    Eğlence Perakende Akademisi (EPA) ile İsfanbul mağaza çalışanlarını ödüllendirdi
    13.12.2019
    A+
    A-

    Dünya devi markaları bugüne taşıyan geliştirdikleri ürünler değil, onların yüzü olan çalışanlarıdır.  Bu kapsamda İsfanbul AVM, Eğlence Perakende Akademisi (EPA) çatısı altında bir yarışma düzenledi. 2018’in Kasım ayı ile 2019’un Kasım ayı arasındaki mağaza ciro artışlarına göre en fazla büyüme oranı yakalayan mağazaların çalışanlarını ödüllendiren İsfanbul, sektörden farklılaştığını bir kez daha kanıtladı.

    2011 yılında ilk olarak Hindistan’da kutlanmaya başlanan Retail Employees’ Day – Mağazacılar Günü, her yıl 12 Aralık’ta kutlanmaya devam ediyor. Bu sene de birçok marka, çalışanlarına Mağazacılar Günü’ne özel etkinlikler düzenledi. Bunlardan biri de İsfanbul Alışveriş Merkezi. Bünyesindeki 200 mağazasında çalışan 2500 personelin Mağazacılar Günü’nü birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayan İsfanbul, etkinlikler dizisinin sonunda mağaza çalışanlarını ödüllendirmeyi de ihmal etmedi.

    İsfanbul’dan 12 Aralık’a özel hediyeler…

    İsfanbul AVM mağaza çalışanlarına kahvaltı ikramıyla başlayan etkinlik dizisi, eğlenceli dakikalara sahne oldu. Kahvaltıdan hemen sonra 2018’in Kasım ayı ile 2019’un Kasım ayı arasındaki mağaza ciro artışlarına göre en fazla büyüme oranı yakalayan mağazaların ödüllendirildiği Ödül Törenine geçildi. Eğlence Perakende Akademisi (EPA) çatısı altında düzenlenen yarışma, mağazacılar arasında tatlı bir rekabet havası estirdi. Yarışma kapsamında ilk üçe giren mağaza müdürüne Abant tatili,  personeline TemaPark bileti, sonraki ilk 3’e giren mağaza müdürüne konser bileti, TemaPark bileti, son dörde giren mağaza müdürüne Boğazda akşam yemeği, personeline ise Joypark bowling bileti hediye edildi.

    “Sektör çalışanları perakende sektörünü bu noktaya taşıdı”

    12 Aralık Mağazacılar Günü’nün perakendenin yüzü olan mağaza çalışanlarının en özel ve anlamlı günü olduğunu söyleyen İsfanbul Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü Kemal Baştürk,  perakende sektörünün sürdürülebilir bir şekilde büyümesinde sektör çalışanların önemli bir yeri olduğunu söyledi. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sektör çalışanlarının büyük özveriyle çalışacaklarına inandıklarını aktaran Baştürk, “Biz İsfanbul AVM olarak bünyemizde bulunan mağazalarda çalışan arkadaşlarımızı markaların yüzü kabul ediyoruz. Bu bakış açsıyla da 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü bu yıl çok özel etkinliklerle kutladık. Hem markalarımızın stratejilerini ve hedeflerini takip ettik hem de bu çalışmalarının neticesinde ilk 10’a giren mağazamızı ödüllendirdik. Biz İsfanbul olarak mağaza çalışanlarımıza verdiğimiz önemin bir gereği olarak uzun zamandır nitelikli insan kaynakları politikası üzerinde çalışıyoruz. Bunun için de Eğlence Perakende Akademisi’ni (EPA) hayata geçirdik. Buradaki amacımız; yönetim ve mağaza çalışanlarına yapılan yatırımları yeni bir boyuta taşımak ve markaların satış performanslarına katkı sağlamak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.