DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlence sektörü İFM’de kapılarını açtı

    Eğlence sektörü İFM’de kapılarını açtı
    02.02.2018
    A+
    A-

    6. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı, ATRAX 2018, 1 Şubat Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, otel, AVM yöneticilerini, inşaat firmalarını, mimarları, kurumsal firmaları ve tedarikçileri buluşturan ATRAX, 3 Şubat Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Eğlence ve etkinlik sektörüne yön veren firmaların son teknoloji yeni ürün ve hizmetlerinin lansmanları ile daha da renklenen fuar, ziyaretçilerine yenilikçi çözümler sunuyor. Türkiye ve çevre ülkelerin tek ihtisas fuarı olan ATRAX, sektörün genel değerlendirmesinin yapıldığı ‘Eğlenceli İşler Konuşuyoruz’ konu başlıklı konferansları ve eğlence – rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışma olan “Shining Star Awards 2015 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” ile de dikkat çekiyor.

    Bu yıl 6.sı düzenlenen ATRAX’18 Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle açıldı. Her yıl katlanarak büyüyen fuarda geçtiğimiz yıl 198 katılımcı firma yer alırken, 9 bin ziyaretçiye ulaştı. 2018’de de yüzde 15’lik bir büyümenin beklendiği fuarı, 10 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Türkiye’de eğlence ve etkinlik denince akla ilk gelen organizasyon olan ATRAX’da eğlence parkları, şişme su oyun ekipmanları, su parkları ekipmanları, çocuk oyun grupları, havuz ve fıskiye sistemleri, jetonlu oyun makinaları, iç ve dış mekan şişme aktivite ekipmanları, hareket simülatörleri, bowling tesis ekipmanları, tırmanma duvarı ekipmanları, dart, bilardo, paintball ekipmanları, lazer şov ve ekipmanları, animasyon ve gösteri ekipmanları, kostüm ve aksesuarlar, parti süsleme ve havai fişek ekipmanları, ses-ışık-görüntü-sahne sistemleri, akvaryum ekipmanları ve tema park tesis ekipmanları yer alıyor.

    “Eğlenceli İşler Konuşuyoruz”

    Türkiye’de eğlence – rekreasyon endüstrisinin öncelikle dünya standartlarına ulaşmasını ve Türkiye’nin dünyada örnek teşkil edecek projelere ev sahipliği yaparak bu büyük endüstriye yön verir konuma gelmesini sağlamak amacıyla bu yıl fuarın ilk gününde “Eğlenceli İşler Konuşuyoruz” başlıklı bir konferans düzenlendi. 1 Şubat Perşembe günü 2 oturumdan oluşan konferansın, ilk oturumunda “Park Mucizeleri” konunun uzmanları tarafından değerlendirilirken, 2. Oturumda da üniversiteliler arasında düzenlenen “Belediye Parklarının İşlevselleştirilmesi ve İyileştirilmesi için Öne Sürülen en iyi Fikirler” yarışmasının kazananları projelerini dinleyiciler ile paylaştılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.