DOLAR 32,4846
EURO 34,5467
ALTIN 2476,285
BIST 9541,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlence sektörünün kalbi bu fuarda atacak

    Eğlence sektörünün kalbi bu fuarda atacak
    25.01.2018
    A+
    A-

    6. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı, ATRAX 2018, 1-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, otel, AVM yöneticilerini, inşaat firmalarını, mimarları, kurumsal firmaları ve tedarikçileri buluşturan ATRAX, ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor. Eğlence ve etkinlik sektörüne yön veren firmaların son teknoloji yeni ürün ve hizmetlerinin lansmanları ile daha da renklenen fuar, ziyaretçilerine yenilikçi çözümler sunuyor. Türkiye ve çevre ülkelerin tek ihtisas fuarı olan ATRAX, sektörün genel değerlendirmesinin yapılacağı ‘Eğlenceli İşler Konuşuyoruz’ konu başlıklı konferansları ve eğlence – rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışma olan “Shining Star Awards 2015 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” ile de dikkat çekiyor.

    ATRAX’18 Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı’nın bu yıl 6.’sı gerçekleşecek. Her yıl katlanarak büyüyen fuarda geçtiğimiz yıl 198 katılımcı firma yer alırken, 9 bin ziyaretçiye ulaştı. 2018’de de yüzde 15’lik bir büyümenin beklendiği fuarı, 10 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Türkiye’de eğlence ve etkinlik denince akla ilk gelen organizasyon olan ATRAX’da eğlence parkları, şişme su oyun ekipmanları, su parkları ekipmanları, çocuk oyun grupları, havuz ve fıskiye sistemleri, jetonlu oyun makinaları, iç ve dış mekan şişme aktivite ekipmanları, hareket simülatörleri, bowling tesis ekipmanları, tırmanma duvarı ekipmanları, dart, bilardo, paintball ekipmanları, lazer şov ve ekipmanları, animasyon ve gösteri ekipmanları, kostüm ve aksesuarlar, parti süsleme ve havai fişek ekipmanları, ses-ışık-görüntü-sahne sistemleri, akvaryum ekipmanları ve tema park tesis ekipmanları yer alıyor.

    Eğlence Sektörünün En’leri Ödüllendirilecek

    Eğlence ve etkinliğin bir arada sunulduğu fuarda “Shining Star Awards” yarışması bu yıl 5. kez düzenlenecek. Eğlence ve etkinliğin bir arada olacağı fuarda yarışma kategorileri de artarak sektöre farklı projelerle katkı sağlayacak. Yarışma toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda sektörün gelişmesine katkı sağlayarak yeni fikirlere öncülük edecek. Yarışma, eğlence temalı tesisler, parklar, belediye parkları, otel ve AVM eğlence alanları, müze ve ören yerleri, hayvanat bahçeleri, su parkları, lunapark, paintball, sinema, go-kart, bowling, akvaryum tesislerini, etkinlik firmalarını-mekanlarını-organizatörlerini, kurumsal firmaları, üniversiteleri, sektör firmalarının ürünlerini ve yatırımcılarını, aynı zamanda belediye, otel, AVM, toplu konut ve diğer kapalı- açık eğlence alanı için tasarlanmış uygulanmaya başlanmış ya da henüz uygulanmamış; bünyesinde eğlence, aktivite ve spor alanları, bilim –kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları, rekreasyon alanları vb. bulunduran yeni projeleri ve ATRAX Fuarına katılan sektör devlerini kapsıyor.

    ‘Eğlenceli İşler Konuşuyoruz’ Konferansında Buluşuyoruz

    ATRAX fuarı, ‘Eğlenceli İşler Konuşuyoruz’ konu başlıklı konferanslarıyla da katılımcılarına farklı fikirler sunarak ilham kaynağı olacak. Giderek büyüyen eğlence-etkinlik sektörüne farklı fikirlerle yol gösterici olacak olan konferans üreticiler, yatırımcılar ve bu ürünleri, hizmetleri insanlarla buluşturan paydaşlarla sorun ve önerilerin değerlendirileceği bir ortam olacak. ‘Dinlen, eğlen, öğren, ilham al’ sloganıyla yola çıkılan konferansta farklı konu başlıkları ve ilham verici başarı hikâyeleri ile fuar günü katılımcılarını bekliyor olacak.

    TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK HAKKINDA:

    1994 yılından beri fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, 2003 yılında kurulmuştur. Türkiye ve Orta Doğu’da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonu ile yeni projeleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Tureks Uluslararası Fuarcılık, titiz ve kapsamlı çalışmalarıyla sektörlerin üreticisi ve tüketicisinin yanı sıra akademik ve kamusal alandan profesyonellerin de bir araya gelmesini sağlayarak önemli iş bağlantılarına aracı olmakla birlikte bulunduğu sektörlerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülke ekonomisine katkı sağlayan, hizmet verdiği sektörlerde değer yaratan global bir fuar şirketi olma yolunda ilerlemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.