DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlencenin yeni nesil anlayışı İsfanbul AVM

    Eğlencenin yeni nesil anlayışı İsfanbul AVM
    06.11.2019
    A+
    A-

    Bugün Türkiye’de 432 adet Alışveriş Merkezi var. Bu kadar kalabalık bir sektör içinde benzerlerinden ayrışmak ve farklılaşmak oldukça önemli… Kurulduğu günden bugüne klasik AVM standartlarını yıkan İsfanbul Alışveriş Merkezi, eğlencenin perakendedeki payını yükselterek ‘Eğlence’  segmetinde farklılaşma yoluna gitti. ‘Eğlence ve Alışverişin Başkenti’ mottosuyla tüm süreçlerini yöneten İsfanbul Alışveriş Merkezi, mimarisindeki büyülü atmosferiyle misafirlerine başka alışveriş merkezinde bulamayacakları deneyimleri bütünselci bakış açısıyla sunuyor.

    Gerek yurt içi gerekse yurt dışından “Eğlence” amaçlı AVM’ler sektörün dinamiklerini değiştirmeye başladı. Bu kadar algının açıldığı bir dönemde sektörde farklılaşmak ise oldukça önemli… Ziyaretçilerin farklı, yenilenen ve daha çok eğlence vaat eden tesislere ilgi gösterdiği günümüzde ‘Eğlence’ başlığını yeniden yorumlayan İsfanbul Alışveriş Merkezi,  Türkiye’de 432 adet alışveriş merkezinden sıra dışı konseptiyle ayrışıyor.

     

    “Misafirlerimize başka bir alışveriş merkezinde bulamayacakları bir deneyim sunuyoruz”

    İsfanbul Alışveriş Merkezi’nin kurulduğu günden beri amacının; kendisini klasik AVM’lerden farklı olarak konumlandırmak olduğunu söyleyen İsfanbul Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, “Biz kendi Alışveriş Merkezimizde eğlencenin perakendedeki payını bozduk. Bilinçli olarak Eğlence konusunda farklılaşma yoluna gittik. İsfanbul Alışveriş Merkezi olarak, ‘Eğlence ve Alışverişin Başkenti’ mottosuyla tüm süreçlerimizi yönetiyoruz. Aslına bakarsanız mimarimizle de bunu kanıtlıyoruz. Misafirlerimiz bir yandan cadde de alışveriş yapıp, cafe ve restoranlarda vakit geçiyor bir yandan da caddeden geçen nostaljik tramvay ile gezinti yapabiliyorlar. Misafirlerimizin vakitlerini dolu dolu geçirmelerini sağlıyor ve bu büyüleyici atmosferde misafirlerimize başka bir alışveriş merkezinde bulamayacakları bir deneyim sunuyoruz” dedi.

     

    “Misafirlerimiz için marka yelpazemizi oldukça geniş tutuyoruz”

    Günümüzde Alışveriş Merkezlerinin yalnızca alışveriş yapılan yerler olmaktan çıktığını aktaran Baştürk,  bu alanların artık “Eğlence” ve “Sosyalleşme” merkezlerine dönüştüğünü söyledi. Baştürk, Bu noktada İsfanbul olarak eğlence ve perakendeyi bir araya getirdiğimiz fonksiyonlarımızla misafirlerimizi karşılıyoruz. Marka karması konusunda da her zevke ve beklentiye karşılık vermeyi özellikle önemsiyoruz. Bu bağlamda gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda sayısız moda, yeme içme, teknoloji, eğlence ve spor markasına ev sahipliği yapıyoruz. Misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını farklı tarz ve bütçelerde karşılayabilmesi en önemli kriterlerimizden biri. Dolayısıyla  İsfanbul Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin tüm alışveriş ihtiyaçlarını kolayca karşılayabileceği, eğlenebileceği ve aynı zamanda sosyalleşebileceği çok yönlü bir merkez” diye açıkladı.

     

    Ayrıca dünyadaki eğlence trendlerini yakından incelediklerinin altını çizen İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, bireylerin farklı adrenalin tutkuları olduğunu ve buna cevap vermek için farklı bakış açısıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu noktada da yüzlerce canlıya ev sahipliği yapan Jungle Park ile sektörde farklılaştıklarını dile getiren Baştürk, Zindan, Safari, Ters Çatı ve Zippline hattı gibi eğlence lokasyonlarıyla konuklarına unutmayacakları bir gün vaat ettiklerini belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.