DOLAR 32,5575
EURO 34,907
ALTIN 2432,467
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekol, İstanbul Avrupa yakasındaki ofislerini bir arada topladı

    Ekol, İstanbul Avrupa yakasındaki ofislerini bir arada topladı
    16.10.2018
    A+
    A-

    Ekol, büyüme stratejilerine paralel bir şekilde ofislerini yeniden yapılandırıyor. Kusursuz müşteri memnuniyeti ve daha verimli hizmet sunabilmek amacıyla Ekol, İstanbul Avrupa Yakası’nda faaliyet gösteren ofislerini 8 Ekim 2018 tarihi itibarıyla tek bir çatı altında birleştirdi. Ekol’ün yeni ofisi İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde (IDTM) faaliyet gösterecek.

    Yeni ofiste; Ekol Dış Ticaret ekibinin yanı sıra Deniz ve Hava taşımacılığı, Rusya hattı hizmet verecek. Ayrıca Ekol Begonya Tesisleri’ndeki Kara Taşımacılığı Planlama, Fiyatlandırma ve Tedarikçi İlişkileri, Avrupa Yakası Satış ve Müşteri hizmetleri birimleri de bundan böyle çalışmalarına IDTM’deki yeni ofiste devam edecek.

    80 kişinin çalışacağı toplam 550 metrekare büyüklüğe sahip yeni Ekol ofisi hakkında Ekol Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar, “Bu yeni yapılanma ile birlikte aslında 3 farklı ofisi tek bir lokasyonda toplamış olduk. Bu da hem maliyet açısından şirketimize avantaj sağlayacak hem de farklı ekiplerin sinerji içerisinde bir arada çalışması ile verimliliği artıracaktır. Çalışma arkadaşlarımızın fikirleri ile tasarlanan, ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak keyifli bir ofis ortamı oldu” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.