DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elbirliği Sektörü’nde rekor teslimat

    Elbirliği Sektörü’nde rekor teslimat
    30.05.2019
    A+
    A-

    İşçiden memura, öğretmenden ev hanımına kadar binlerce kişiyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, 29.yılında da birbirinden başarılı işlere imza atıyor. Küçük birikimler ile bu zamana kadar 140 bin aileyi ev ve otomobil teslimatı gerçekleştiren Eminevim, özellikle alım gücü düşük ailelerden yoğun ilgi görüyor. Türkiye’de ilk defa faizsiz, bütçeye göre, istenilen evi veya otomobili alma olanağı sağlayan Eminevim, 140 Bin Teslimata Özel Çekilişli Sistem Üyeleri’nden sadece 140 kişiye 1 yıla kadar ekstra erken teslim fırsatı sunuyor. 29 yıldır ev ve otomobil sahibi olma yolunda önemli kolaylıklar sağlayan Eminevim’in 140 bin Kere Maşallah Kampanyası, Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar devam ediyor. Sektörde rekor teslimat gerçekleştirerek güvenilirliğini ispatlayan Eminevim, yaklaşık 500 bin kişinin hayaline ortak olmanın gururunu yaşıyor.

    Elbirliği Sistemi’nde 140 bin teslimat yaparak bir rekoru gerçekleştirdiklerini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “29 yıl önce faizsiz bir sistem kurarak yepyeni bir sistemin oluşmasına vesile olduk. Bu zamana kadar sağladığımız güven ile gayet kolay bir şekilde Elbirliği Sistemi’nden ev veya otomobil sahibi olunabileceğini gösterdik. 29 yıldır 140 bin ailenin hayallerine ortak olarak, onları ev ve otomobil sahibi yaptık. Her geçen gün teslimat sayımızı artırıyoruz. Şu an sistemde 105 bin aktif müşterimiz bulunuyor ve her ay 5 bin civarı yeni başvuru alıyoruz” dedi.

    Elbirliği ile 140 Bin Kere Maşallah

    Her ay yapılan farklı kampanyalarla daha çok ailenin hayatına dokunmaya çalıştıklarını belirten Üstün, “29.yılımızda 140 bin aileyi ev ve otomobil sahibi yaptığımız için oldukça mutluyuz. Bizim formülümüz dayanışma ve elbirliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. 140 bin teslimata özel hazırladığımız 140 Bin Kere Maşallah Kampanyamız ile Çekilişli Sistem Üyeleri’ne 1 yıla kadar ekstra erken teslim fırsatı sunuyoruz. Kampanyamız 140 kişi ile sınırlı olacak ve Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.