DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9099,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Electrolux Sportblender ile sağlıklı karışımlar yanınızda

    Electrolux Sportblender ile sağlıklı karışımlar yanınızda
    28.02.2018
    A+
    A-

    Electrolux ESB2900 Sportblender, spor yaparken, araba kullanırken ve seyahat sırasında lezzetli ve sağlıklı içeceklerini yanında taşıma isteyenler için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

    Hareket halindeyken bile dilediğiniz meyve ve sebzelerle hazırlayacağınız taze ev yapımı içeceklerinlerin keyfini çıkartabilirsiniz. Sevdiğiniz malzemeleri karıştırın, kapağı açın ve gittiğiniz her yere içeceğinizi yanınızda götürün.

    Electrolux ESB2900 Sportblender’ın taşıma kulpu sayesinde smoothie’lerinizi rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Soğutma çubuğu / aparatı sayesinde içeceklerinizi taze ve soğuk tutabilirsiniz. Electrolux ESB2900 Sportblender, soğutma aparatıyla birlikte gelen 600 ml. kapasiteli şişenin yanı sıra iki adet adet 300 ml. hacmindeki şişeye, doğrayıcı ve kahve öğütücü aparatlarına da sahip. Öğütücü aparatı sayesinde badem, fındık gibi kuruyemişleri doğrayabilirsiniz. 2 aşamalı hız fonksiyonu sayesinde ise içeceklerinizde dilediğiniz kıvamı rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz. Paslanmaz çelik ürün bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

    Electrolux Group hakkında

    Electrolux Group; lezzet, konfor, mutluluk gibi deneyimlerinize yeniden şekil vererek yaşamı daha iyiye doğru yönlendiren ve bu sayede milyonlarca insan için hayatı daha keyifli ve sürdürülebilir hale getiren ürünlerin üreticisidir. Profesyonel ürünler ve ev aletleri alanında dünyanın önde gelen şirketi olarak Electrolux, yaptığı her işin merkezine tüketicilerini koymaktadır.

    Electrolux Group bünyesinde yer alan Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse ve Zanussi markaları dahil olmak üzere her yıl 150’den fazla pazarda 60 milyonun üzerinde ev eşyası ve endüstriyel ürün satışı gerçekleştirmektedir. Electrolux Group, 2017 yılında 56.000 çalışanıyla dünya genelinde 122 milyar SEK (İsveç Kronu) değerinde satış rakamına ulaşmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.