DOLAR 32,5509
EURO 34,965
ALTIN 2427,158
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elif’in Düşleri Bilkent Center’a geliyor

    Elif’in Düşleri Bilkent Center’a geliyor
    17.01.2019
    A+
    A-

    TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan “Elif’in Düşleri” isimli çizgi filmin kahramanı sömestr tatilinin ilk günlerinde Bilkent Center’ın minik ziyaretçileriyle buluşacak.

    Yenilenen ve arasına birçok ulusal markayı dahil eden Bilkent Center yarıyıl karnesi alacak çocuklar için keyifli bir etkinlik hazırladı. Çocukların TRT ekranlarında ilgiyle takip ettiği ve en sevdiği çizgi film karakterlerinden Elif’in Düşleri, 19 – 20 – 21 Ocak 2019 tarihlerinde Bilkent Center’ın minik ziyaretçileri ile bir araya gelecek.

    KARNESİNİ GETİRENE SÜRPRİZ HEDİYE

    Hayal dünyasında meyve-sebzelerle konuşup, onlarla oyunlar oynayarak çocukların meyve-sebzeleri tanıyıp faydalarını eğlenerek öğrenmelerini sağlayan “Elif’in Düşleri” isimli çizgi filmin müzikal tadındaki bu gösterisi çocukları bir yandan eğitirken diğer yandan da eğlendiriyor. Üç gün boyunca 14:00 – 15:00 – 16:00 saatleri olmak üzere üç farklı seansta gerçekleşecek etkinliklerde yarıyıl tatilini Ankara’da geçirecek çocuklar keyifli anlar yaşayacak. Tamamen ücretsiz olan etkinlikte ayrıca karnesini Bilkent Center’a getiren çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.