DOLAR 32,3383
EURO 35,1897
ALTIN 2248,428
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elite Concept’in 3+1 daireleri çocuklu aileler ve geniş ev sevenlerin gözdesi

    Elite Concept’in 3+1 daireleri çocuklu aileler ve geniş ev sevenlerin gözdesi
    10.07.2019
    A+
    A-

     

    İnşaat sektöründe 27 yıldır çok sayıda yeni nesil konut projesine imza atan Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, büyüklükleri 169 metrekareden başlayan 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor. Genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1’ler, çocuklu aileler ve geniş ev sevenlerden yoğun ilgi görüyor. Yaşamın ve yatırımın merkezinde konumlanan Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti ve bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi olma özelliğiyle öne çıkıyor.
    Şua İnşaat’ın “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında elit bir konsept” söylemi ile Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, 169 metrekareden başlayan ve genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor. Kalabalık ve çocuklu ailelerin yanı sıra geniş daire sevenler tarafından da yoğun ilgi gören 3+1 daireler, 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fikirtepe’nin hemen teslim projesi Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.

    Yaşamın ve yatırımın merkezinde
    Elit bir yaşam konsepti ve yüksek kazanç vadeden Elite Concept; kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında konumlanıyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede. Proje ayrıca birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

    Dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen özel cephe mimarisi
    Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmeyi mümkün kılan projede, modern zamanların Babil Kulesi olarak adlandırılan Dubai’deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde’deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken aynı zamanda maksimum aydınlık sağlıyor. Daire içlerinin dışarıdan görünmesini önleyen camlar sayesinde perde kullanmadan günün her saatinde manzaranın keyfini çıkarmak mümkün.

    Daireleri saran balkonlar
    Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanını tanıyor.
    Aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti
    Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran proje, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Elite Concept’teki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştirilecek. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılacak. Bu uygulamalarla elde edilecek tasarruf, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesini ve aidatların azalmasını sağlayacak.

    Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi
    Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Proje ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.

    Özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri
    Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

    İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe
    Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinin sürdüğü Fikirtepe, teslim için gün sayan prestijli projeler, hızla devam eden bağlantı yolu, viyadük, kavşak ve alt yapı çalışmaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bölgede irtibat ofisi açarak dönüşüm sürecini daha da hızlandırmak adına start verdiği çalışmalar gibi pek çok faktörün etkisiyle değerine değer katıyor. Tamamlandığında düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile İstanbul’un en seçkin semtlerinden biri haline gelmesi planlanan Fikirtepe, yüksek prim potansiyeli ile yerli ve yabancı yatırımcıların da gözdesi konumunda. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’de, bugün ortalama 7 bin ila 10 bin lira arasında değişen metrekare fiyatlarının projeler tamamlandığında daha da artarak İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.