DOLAR 32,3104
EURO 35,1345
ALTIN 2284,096
BIST 8806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar Square Mall’da Ivana Sert ile moda ve makyaj

    Emaar Square Mall’da Ivana Sert ile moda ve makyaj
    21.03.2018
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall, Dünya Kadınlar Günü’nü, gerçekleştirdiği etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kadınların değerini bir gün değil, her gün hatırlatmayı amaçlayan Emaar Square Mall, Mart ayı boyunca “kadın” temalı etkinlikler gerçekleştiriyor. Devam eden etkinlikler kapsamında Ivana Sert 24 Mart’ta Emaar Square Mall’da kadınlar ile bir araya gelecek.

    Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall, Dünya Kadınlar Günü’nü Mart ayı boyunca düzenlediği etkinlikler ile kutlamaya devam ediyor. Ivana Sert katılımıyla 24 Mart, Cumartesi günü gerçekleşecek söyleşide kadınlar yeni sezon moda ve makyaj trendleri gibi pek çok konuda bilgi sahibi olacak.

    Ivana Sert’in konuşmacı olarak katılacağı “Moda ve Makyaj” söyleşisi ile kadınlar son dönemlerin en trend moda ve makyaj önerilerine yönelik detayları öğrenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.