DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar’dan görülmemiş kampanya: Yarısını Kazan

    05.09.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar, Param Kart işbirliğiyle gerçekleştirilen “Yarısını Kazan” ile düzenlediği birbirinden özel kampanyalara bir yenisini daha ekliyor. Yarısını Kazan ile çıtayı daha da yükselten Emaar, 5-25 Eylül tarihleri arasında yapacağınız 500-3.000 TL arası alışverişlerinizin yarısını Param Kart’a yükleyerek size hediye ediyor.

    450 yeni nesil konsept mağaza ve restoranları, Türkiye’nin en büyük timsahına sahip akvaryumu ve 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sineması ile İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar, ihtiyaçların katlandığı Eylül ayını son derece iddialı bir kampanyayla karşılıyor. Bugüne kadar birbirinden özel yüzlerce kampanya düzenleyen Emaar, bu kez çıtayı daha da yükseğe taşıyarak ziyaretçilerine “Yarısını Kazan” diyor. Param Kart işbirliği ile düzenlenen kampanya çerçevesinde 5-25 Eylül tarihleri arasında Emaar mağazalarından aynı gün içinde yapacağınız 500-3.000 TL arasındaki alışverişlerinizin yarısı Param Kart ile size geri dönüyor. Param Kart’a yüklenen liralar Emaar bünyesinde yer alan mağazalarda 31 Aralık tarihine kadar kullanılabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için www. emaarsquaremall. com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Emaar Hakkında:

    ImageDünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, en büyük kiralanabilir alana sahip ve en çok ziyaret edilen alışveriş merkezi olan The Dubai Mall gibi ikonik projelerde imzası olan Emaar Properties’in İstanbul’daki ilk alışveriş merkezi Emaar; İstanbul Anadolu Yakası’nda, en gözde markaların ve etkinliklerin yer aldığı bir buluşma noktası olarak tasarlandı. Tasarımı ve mimarisi İstanbul’un zengin kültürel mirasını ve ruhunu yansıtan Emaar, Türkiye’de ilk kez yer alan lüks markaların da dahil olduğu 450 mağaza ve 50’nin üzerinde restoran ve kafeye ev sahipliği yaparken, alışverişten gastronomi ve eğlenceye kadar modern şehir yaşamının her ihtiyacını karşılayan bir yaklaşım sunuyor. Emaar’ın eğlence portföyünde yer alan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi 200’e yakın türde 20 binin üzerinde canlıya ev sahipliği yapıyor; 2.400 kişilik kapasiteye sahip 15 sinema salonundan oluşan Cinemaximum Emaar ise Gold Class salonu, şehrin Anadolu yakasındaki ilk 4DX ekran ve IMAX teknolojisi ile şehirdeki en büyük sinemalardan bir tanesi. Her yaştan ziyaretçisine keyifli ve eğlence dolu bir ortam sunan Emaar, bugüne kadar gerçekleştirdiği pek çok etkinlik ile de İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki en önemli buluşma noktalarından biri. Emaar; Cartier, Gucci, Hermes, Harry Winston, Tourbillon, Hugo Boss ve ünlü Fransız markası Galeries LaFayette’in Türkiye’deki ilk ve tek mağazası ile dünyanın önde gelen markalarını da bünyesinde barındırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.