DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emaar’ın Socialist’i belli oldu

    Emaar’ın Socialist’i belli oldu
    08.07.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar’ın sosyal medya yüzü açıklandı. Çok ilgi gören ve binlerce başvuru alan Socialist projesinin kazananı belli oldu!62 ilden 5 bin başvurunun yapıldığı projede jüri, Ebru Kılıç’ı Socialist olarak seçti.

    Emaar’ın Socialist’i belli oldu! ile ilgili görsel sonucu

    Ziyaretçilerine sıra dışı bir deneyim yaşatan alışveriş, eğlence ve gastronomi destinasyonu olarak tasarlanan Emaar, sosyal medyadaki yüzü olacak ‘Socialist’ini açıklıyor. 5 bin kişinin başvurduğu projenin kazanı 24 yaşındaki Ebru Kılıç oldu. Kılıç, Emaar’da içerik planı hazırlayacak. İçeriklerin fotoğraflarını çekecek, projeler geliştirecek, Emaar pazarlama ekibi ile birlikte sosyal medya için ilgi çekici fikirler bulacak, influencer ve youtuber’lar ile çalışma fırsatı yakalayacak.

    Seçim sürecinde 100 aday ile görüşülürken projeye şehir, hatta yurtdışından başvurular da oldu. 62 ilden başvuran 5.000 kişi arasından önce şartlara uygun kişiler arasından 1000 kişi aranarak online mülakat yapıldı. Online mülakattan sonra 100 kişi ile daha sonrasında da 10 kişi ile görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda jüri, sosyal medya postlarını beğendiği, moda bilgisi olduğunu düğündüğü, iyi bir fotoğraf gözü olan, trendleri takip eden, meraklı ve istekli gördükleri Ebru Kılıç’ı seçti.

    Emaar’ın Socialisti olan Ebru Kılıç’ı şimdi oryantasyon süreci bekliyor. 2 ay sürecek oryantasyondan sonra dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, influencer marketing, Emaar yönetimi, Emaar dinamikleri, prodüksüyon ve kreatif çalışmalar öğretilecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.