DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emel Sayın’ı yeni ve farklı projelerde göreceğiz

    Emel Sayın’ı yeni ve farklı projelerde göreceğiz
    01.01.2018
    A+
    A-

    Sahnelerin usta isimlerinden Emel Sayın, yeni yıla sahnede giren isimlerden oldu. Kıbrıs Savoy Ottoman Otel’de sevenleriyle buluşan şarkıcı, yılbaşı gecesinde özel gümüş taşlı, kuyruklu bir tuvalet tercih etti.
    Sahne öncesinde oldukça heyecanlı olan Sayın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Emel Sayın’ı yeni yılda yeni ve farklı projelerde görebilirsiniz çocuklar” İfadelerini kullanan şarkıcıya 2018’de kırgın olduğu kişilerle buzların eriyip erimeyeceği ima edilerek “ Bu yıl da küslüklerinizi devam ettirecek misiniz?” sorusu yöneltildi. Sayın;” Benim hayatımda kırgınlıklar olabilir ama hep telafi yoluna girerim. Hayatımda küslüklere yer yok. Olmasına da izin vermiyorum. İnşallah bundan sonra da olmasın. Bu durum beni çok rahatsız eder çünkü.” dedi.

    Öte yandan, sevenlerine en iyisini sunmak adına fazla titiz olmasından ötürü bir türlü yetiştiremediği albümünü yeni yılda çıkarmayı hedeflediğini belirtti. Sayın’ı sahnede geri sayım yaparken bando ekibi de yalnız bırakmadı. Bando ekibinin sahneye çıkmasıyla mavi boncuk şarkısını söyleyen sanatçı, dinleyicilere de camdan yapılmış özel mavi boncuk dağıttı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.