DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emin Travel, talihli üç kişiyi ücretsiz götürecek

    Emin Travel, talihli üç kişiyi ücretsiz götürecek
    25.12.2017
    A+
    A-

    Mekke’nin Fethi’nin yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Emin Şirketler Grubu, gecede yapacağı çekilişle üç kişiyi ücretsiz olarak Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya götürecek.

    Çeşitli etkinliklerin olacağı programa önemli isimler de konuşmacı olarak katılacak.

    Fetih 1453 Derneği, yılın son gecesi Mekke’nin Fethinin 1387’nci yıldönümünü kutlayacak.

    Eminevim ve Emin Travel’in sponsorluğunda gerçekleşecek olan programda çeşitli sürprizler de yer alacak.

    Alanında ilk kez uyguladığı çalışmalar ile kamuoyunda tanınan Emin Şirketler Grubu, sosyal etkinliklere verdiği destekler ile de biliniyor.

    31 Aralık 2017 Pazar akşamı, saat 20.00’de İstanbul Sefaköy’de gerçekleşecek olan programa katılımın ücretsiz olduğu belirtildi.

    Fetih 1453 İlim Eğitim Araştırma ve Yardımlaşma Derneği’nce tertiplenen ve duygu dolu anların yaşanması beklenen geceye katılacak isimlerden Muhammed Emin Yıldırım ‘İnsan ve Fetih’ konulu, Mehmet Talu ise misafir konuşmacı olarak katılımcılara seslenecek.

    Gecenin sponsorlarından Emin Travel, yapılacak olan kur’a sonucunda belirlenecek talihli üç kişiyi de Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya ücretsiz götürecek.

    Kudüs konusuna duyarlılığı ile bilinen Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yaptığı konuşmada; “Kudüs bilinci oluşturmak için bu tür programlar yapıyoruz, yapanları destekliyoruz,” sözlerine yer verdi.

    Kudüs sevgisini fiili olarakta göstermemiz gerektiğini vurgulayan işadamı; “Toplumda bu duyarlılığı oluşturmak için, üç kişiyi çekilişle Kudüs’e göndermek istiyoruz,” dedi.

    Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Kudüs bizim kutsalımız. Kudüs, bugün top ile tüfek ile alınamaz. Kudüs, gönülleri fethederek kazanılır. Kudüs, severek kazanılır. Tüm Müslümanlar gönüllerinde Kudüs’e yer ayırmalı. Önce biz Kudüs’ü seveceğiz ki bu sevgimizi göstereceğiz ki, orayı tekrar fethedebilelim. Orayı, uzaktan seviyorum demekle olmaz. Seviyorsak eğer, Kudüs’ün sokağında dolaşmalı, camisinde namaz kılmalı ve oralarda olduğumuzu, Kudüs’ü sevdiğimizi hem Filistinli kardeşlerimize hem tüm dünyaya göstermeliyiz,” sözlerine yer verdi.

    Kudüs sokaklarının ülkemiz insanlarıyla dolması gerekliliğine işaret eden hayırsever işadamı Emin Üstün, “Kudüs’ün mescidlerinde, camilerinde saf tutmalıyız” dedi.

    Üstün, konuşmasında şunları aktardı; “Kudüs’ün sokakları güldür güldür Türkiye’den insanlarla dolmalı. Mescidlerinde camilerinde saf tutmalı. Evet, seviyoruz diyoruz ama sevgimizi de fiili olarak göstermeliyiz. Biz de sevgimizin göstergesi olarak Kudüs bilinci oluşturmak için bu tür programlar yapıyoruz, yapanları destekliyoruz. Bu program vesilesiyle de toplumda duyarlılık oluşturabilmek niyetiyle üç kişiyi çekilişle, ücretsiz olarak Kudüs’e göndermek istiyoruz.”

    Sakal-ı Şerif ve Peygamber Efendimizin kabrinin örtüsünün de ziyarete açılacağı program; 31 aralık pazar gecesi İstanbul Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.