DOLAR 32,5451
EURO 34,8899
ALTIN 2432,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim başarılı çalışanları ödüllendirdi  

    Eminevim başarılı çalışanları ödüllendirdi  
    04.03.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi’yle yüz binlerce kişiyi ev ve araç sahibi yapan Eminevim, 2019 yılında başarılı performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi. Faizsiz sistemin kurucusu ve Türkiye’nin değerli iş insanlarından merhum Emin Üstün adıyla ilk kez gerçekleştirilen Emin Üstün Başarı Ödülleri Töreni’nde 69 çalışan ve yönetici ödüle layık görüldü.

    İki bini aşkın nitelikli insan kaynağı gücüyle faaliyet gösteren Eminevim, şirketin kurucusu merhum Emin Üstün adıyla ilk kez düzenlediği Emin Üstün Başarı Ödülleri’nde çalışanlarını ödüllendirdi. İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde, şirket hedefleri ve müşteri memnuniyetlerinde fark yaratan, performansları başarılı bulunan 69 çalışan, şirketin yönetim kurulu üyelerinin elinden ödüllerini aldı. Törene Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, şirketin yönetim kurulu üyeleri, bölge yöneticileri ve çalışanları katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, şirketin kurucusu merhum Emin Üstün adıyla düzenlenen anlamlı törende başarılı bulunarak ödüle layık görülen çalışanları kutladı.

    “Çalışanların memnuniyetini önemsiyoruz”

    Başarılı performanslarıyla fark yaratan çalışanların ödüllendirildiği Emin Üstün Başarı Ödülleri’nde konuşan Sefa Üstün, kalıcı başarı için çalışan memnuniyetinin ön planda tutulduğunu dile getirdi. Üstün, şöyle konuştu: “29 yıldır faizsiz Elbirliği Sistemi ile ev ve araç pazarında hizmet veriyoruz. Hızlı bir büyüme içinde olduğumuz son iki yılda şirket ihtiyaçları doğrultusunda çalışan sayımızı %120 artırdık. Bugün Türkiye’nin en fazla istihdam yapan şirketlerinden biri olarak iki bin kişilik dev bir aile haline geldik. 29 yılda imza attığımız büyük başarıları, nitelikli insan kaynağımızla gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz törende de bu başarıyı ödüllendirdik, çünkü şirket kültürümüzde ve İK politikamızda başarıyı takdir etme, ödüllendirme, çalışanların mutluluğunu ve memnuniyetini önemseme var. İşte bu amaçla şirketimizin, başarıya verdiği önemin bir göstergesi olarak düzenlediğimiz başarı ödülleri törenimizle çalışanlarımızı onurlandırıyoruz.”

    “Emin Üstün’ün adını yaşatacağız”

    Ödül törenin Emin Üstün adıyla gelenekselleşeceğini belirten Sefa Üstün, “Her yıl kurucumuz merhum Emin Üstün’ün katılımıyla düzenlediğimiz başarı ödülleri törenimizi, ilk defa onsuz ancak ona duyduğumuz derin özlemle gerçekleştiriyoruz. Biz de, Türkiye’de faizsiz bir sektör kuran, yüz binlerce insana umut olan, başarıları ve kişiliği ile iş dünyasında kalıcı bir iz bırakan merhum Emin Üstün’ün adını, Emin Üstün Başarı Ödülleri Töreni ile uzun yıllar yaşatmak, başarı felsefesini anlatmak istiyoruz. Bu amaçla birincisini düzenlediğimiz ödül törenimizi geleneksel hale getirerek her yıl gerçekleştireceğiz. Emin Üstün, alınacak her ödülle onun izinden giden, başarı geleneğini sürdürecek çalışanlarımıza ilham olmaya devam edecek.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.