DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim bu kez Samsun’da tapu dağıttı

    Eminevim bu kez Samsun’da tapu dağıttı
    07.05.2018
    A+
    A-

    Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da düzenlediği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

    Türkiye’nin 81 ilinde açtığı 100’ü aşkın şubesi yanında, sektörde ilk kez uygulanan mobil ofisler üzerinden de verdiği hizmetlerle; faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye ulaşan Eminevim bu kez de Samsunluların tapu heyecanına ortak oldu.

    Her ay farklı illerde tapu teslim töreni düzenleyen Eminevim, gerçekleştirdiği törende 100 aileye tapularını teslim ederken; Eminevim Sistemi sayesinde bugüne kadar Samsun’da bin’in üzerinde aile konut ve araç hayallerine kavuştu.

    Sheraton Grand Hotel’de düzenlenen programa sekiz yüz civarında davetlinin yanı sıra, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yönetim kurulu üyeleri, Genel Müdür Tuba Üstün, genel merkez ve bölge yöneticileri ile daire sahipleri aileleriyle beraber katıldı.

    Tören esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emin Üstün; “Emin Şirketler Grubu olarak yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz. Bizden ev alan bölge müşterilerimizle bu akşam Samsun’da bir araya gelmiş bulunuyoruz,” dedi.

    Faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” diye konuştu.

    Emin Üstün: “Ortalama bin 500 kişi konut sahibi oluyor”

    Düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin ev ve araç sahibi olmalarına fırsat veren bir sistem oluşturduklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Kredi geri ödemeleri oldukça yüksek, şu anda bu yolla ev almak iyice zorlaştı ve inşaat sektöründe doğal olarak durgunluk yaşanıyor. Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500 kişi konut sahibi oluyor ve bu durum pazara canlılık getiriyor. En ufak kasabalarda dahi Eminevim’den ev alan insanlar sayesinde piyasada, ekonomide bir rahatlama sağlanıyor. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” dedi.

    Araştırma yapmadan bu tür sistemlere kesinlikle girmemek gerektiğini dile getiren Emin Üstün, “Bu işler çok ciddi işler. Eminevim Sistemi dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 27 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar 120.000’e yakın aileyi kişiyi ev ve araç sahibi yaptık ve kimseyi mağdur etmedik. Yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz,” sözlerini kullandı.

    Tuba Üstün: “Şahsım adına çok memnunum”

    Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün, gecede katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, böyle bir gecede birlikte olmaktan mutlu olduklarına işaret etti.

    Tuba Üstün, “Karadeniz Bölgesi’nin bu güzel şehrinde; Samsun’da, Tapu Teslim Törenimizi gerçekleştirmekten dolayı ve sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz,” diye konuştu.

    Tuba Üstün, konuşmasında şunları kaydetti; “Emin Şirketler Grubu ailesinin değerli üyeleri, Samsun Tapu Teslim Töreni’ne hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle ifade etmeliyim ki sizlerle, hayallerin gerçek olduğuna tanık olduğumuz, mutluluğa bir adım daha yaklaştığımız böyle bir programda bir arada olmaktan dolayı şahsım adına çok memnunum.”

    Eminevim’in bölgede sevindirdiği aile sayılarından bahseden Üstün, verileri şu şekilde aktardı; “Karadeniz Bölgemizdeki 12 ilimizde bugüne kadar 2 bin 77 gayrimenkul 2 bin 445 araç teslim ederek, toplam 4 bin 522 aileyi hayallerine kavuşturmuşuz. Hayallerini gerçekleştirdiğimiz üyelerimizin sevincine ortak olmak adına bir araya geldiğimiz bu günde de sistemimize ve dolayısıyla ailemize yeni katılan üyelerimizin olduğunu görmek sevincimizi arttırıyor. Sabırla, duayla, heyecanla, ümitle bekleyen gönüllere faydalı olmak ve hayra hizmet etmek idealiyle yola çıkmış olan Emin Şirketler Grubu 1991 yılında attığı ilk adımdan bu yana siz kıymetli üyelerimizle el ele vererek, bugün tıpkı burada da olduğu gibi gönüllere sevinç sunarak büyüyen bir aile olmuştur. Bu ailenin bir parçası olduğunuz için sizlere teşekkür ederim.”

    Sefa Üstün: “Elbirliği tarzında, farklı finansman alternatifleri gerekli”

    Daha sonra söz alan Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün ise, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin 6. Büyük şehri olan Samsun’da Tapu Teslim töreni gerçekleştirmekten gurur duyduklarını anlattı.

    2018 yılı nisan ayı itibariyle 117 bin 685 aileyi ev ve araç sahibi yaptıklarını dile getiren Sefa Üstün, şunları anlattı; “27 yıllık geçmişe sahip olan firmamız Emin Otomotiv Nisan ayı sonuna kadar 78 bin 127 ailenin ayaklarını yerden kesti. Emin Otomotiv’e göre daha genç olan firmamız Eminevim ise 13 yılda 39 bin 558 ailenin sıcak yuvalarına kavuşmalarına vesile oldu.”

    Dünyada böyle farklı bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirten Sefa Üstün şöyle devam etti; “Aslında bizim uyguladığımız bu elbirliği sistemi; yatırımları paylaşım ekonomisi ile geliştiren bir sistemdir. Her şeyin insanda başlayıp insanda bittiği bir sistem bizim sunduğumuz. Sosyal adaletsizlik, gelir adaletsizliği ve bunların ana sebebi olan faize alternatif bir sistem. Finansman dünyasında inovasyon dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu bir alandır. Bu finansmanla alakalı ana yapılar çok sabit, konvansiyonel sistemler var. Fakat elbirliği tarzında, farklı finansman alternatifleri yok.”

    Tapu teslim törenlerinin ülke genelinde devam edeceği bilgisini veren Üstün, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı; “Bu da insanımızın bize olan güveni, inancı sayesinde oluyor. Bugün burada sırası gelen iştirakçilerimizin tapularını teslim ediyoruz, yarın da ülkemizin bir başka yerinde teslim ediyor olacağız.”

    Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden ünlü programcı Bekir Develi’nin sunuculuğunu yaptığı gece; mehteran takımı gösterisi, Kudüs gezisi, konut sigortası ve çeşitli sürpriz hediye çekilişlerinin yanısıra hak sahiplerine tapularının dağıtılması ile sona erdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.