DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak

    Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak
    07.11.2019
    A+
    A-

    Ev almak isteyen öğretmenlerin beklediği haber Eminevim’den geldi. Hazırladığı ev kampanyasına Öğretmenler Günü’nü erken getiren Eminevim, Kasım ayında başvuru yapan öğretmenler için teslimat süresini 22 aya çekti ve iki yıldan daha kısa sürede ev sahibi olma yolunu açtı.

    Öğretmenlerin ev sahibi olmasını kolaylaştırmayı hedefleyen Eminevim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hazırladığı özel kampanyalarla kutluyor. Kasım ayında ev sahibi olmak için başvuru yapan öğretmenler, Erken AL- Erken Öde kampanyası ile 22 ayda ev sahibi olabilecek ve iki yıldan daha kısa bir sürede almak istediği eve kavuşabilecek. Uygun maliyetli seçenekleri tercih etmek isteyen öğretmenler için de sınırlı kontenjanla ikinci bir kampanya sunan Eminevim, daha ekonomik özelliklere sahip kampanya ile 29 ayda ev sahibi olma fırsatı da sunulacak.

    Ev alırken faizsiz sistemin kolaylıklarından yararlanabilecek olan öğretmenler, kendi belirleyecekleri taksitlerle, Türkiye’nin her yerinden istedikleri evi alabilme fırsatına sahip olabilecek. Bu özel kampanyalardan tüm öğretmenler yararlanabilecek.

    Araç alımlarında düşük peşinat kampanyası

    Kasım ayında öğretmenlere ayrıcalık tanıyan Eminevim, araç almak isteyen öğretmenleri de unutmadı. Bu aya özel araç alımlarındaki peşinatları düşüren Eminevim, araba alma hayalini Kasım’da gerçeğe dönüştürmek isteyen öğretmenler için yüzde 10 olan peşinat oranını yüzde 2’ye çekti ve faizsiz taksitlerle istedikleri araca sahibi olmayı kolaylaştırdı.

    29 yıllık tecrübeyle 150 bine yakın kişiyi ev ve araç sahibi yapan Eminevim’in öğretmenler için hazırladığı kampanyaları Kasım ayı boyunca devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.