DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim’den polis ve askerlere bahar kampanyası

    Eminevim’den polis ve askerlere bahar kampanyası
    10.04.2018
    A+
    A-

    Dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi Eminevim ile pek çok aile ev ve otomobil sahibi olurken, yeni bir kampanyaya daha imza atan şirket bu kez de asker ve polisimize özel indirim başlattı.

    27 yılda 115 bini aşkın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Sistemi, Polis Haftası’nı da dikkate alarak başlattığı özel kampanya ile konut ve otomobil hayallerini gerçekleştirmedeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

    Türkiye’nin 81 ilinde açtığı 100’ü aşkın şubesi yanında, sektörde ilk kez uygulanan mobil ofisler üzerinden de verdiği hizmetlerle; faizsiz ev ve konut sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye ulaşan Eminevim bu kez de güvenlik güçlerimizi içine alan özel bir kampanyaya imza attı.

    Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, düşük ve orta gelirli kişilerin ev ve konut sahibi olmalarına fırsat veren bir sistem oluşturduklarının altını çizerek, Eminevim’in askerimize ve polisimize özel kampanya başlattığını belirtti.

    Emin Üstün, kampanya ile ilgili yaptığı konuşmada; “Eminevim Sistemi, dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 27 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bizlerin can ve mal güvenliği için fedakarca çalışan özveri dolu asker ve polis kardeşlerimiz için başlattığımız kısa süreli kampanyamızda yüzde 10 peşinata kadar yüzde 10 organizasyon indirimi, yüzde 10 üzeri peşinata ise yüzde 20 organizasyon indirimi uygulayacağız. Ayrıca 10 aya yakın erken teslimat fırsatı sunuyoruz,” bilgisini verdi.

    Dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yaptıklarını anımsatan Emin Üstün; “Kampanyamızı özellikle Polis Haftası’na denk getirmek istedik,” dedi.

    Üstün, açıklamasında; “Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem, düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin, ev ve konut sahibi olmalarına fırsat veren köklü bir sistemdir. Bu sistem ile kişiler tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Eminevim sayesinde ayda ortalama bin 500 kişi konut ve otomobil sahibi oluyor. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. Kampanyamızı özellikle Polis Haftası’na denk getirmek istedik” sözlerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.