DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eminevim’e istihdam ve ekonomiye katkı ödülü

    Eminevim’e istihdam ve ekonomiye katkı ödülü
    17.09.2019
    A+
    A-

    Faizsiz Elbirliği Sistemi’ni Türkiye’de kuran ve başarıyla uygulayan Eminevim, sektöre yaptığı katkılarla yılın en başarılı firması seçilerek “İstihdam ve Ülke Ekonomisine Katkı” ödülüne layık görüldü.

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenen BY Protokol Dergisi Ödül Töreni, Bera Ankara Otel’de gerçekleşti. Farklı sektörlerden yılın “en”lerinin seçildiği ödül töreninde finans kategorisinde Eminevim ödüle layık bulundu. Gerçekleşen törende “İstihdam ve Ülke Ekonomisine Katkı” ödülünü Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün adına Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kemal Daldal aldı. BY Protokol Dergisi’nin düzenlediği ve kendi sektöründe en iyileri buluşturan bu anlamlı törende ödül almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Emin Grup Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kemal Daldal, istihdam ve ekonomiye katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

    Sürekli büyüyen bir yapıya sahip olduklarını ifade eden Mustafa Kemal Daldal, “Emin Grup olarak istihdama katkı sunmak için başlattığımız 500 Kişilik İstihdam Projesi ile 300’e yakın kişiyi iş sahibi yaptık. Aynı zamanda Genç İstihdam Projesi’ni de başlatarak üniversite öğrencilerine bünyemizde yer açtık. Onları da iş dünyasıyla tanıştırmak ve ilk adımı atmalarını sağlamak için yeni fırsatlar sunduk.

    Ülke ekonomisine katkı sağlamak için Elbirliği Sistemi ile aylık 250 milyon TL nakit akış sağlayarak durgunluğunu koruyan piyasaya cansuyu oluyoruz. Her anlamda ülkesinin yanında, milli ve yerli bir finansman modelinin kurucusu olarak artık Türkiye’deki liderliğimizi sürdürmek ve inovatif bir bakış açısıyla kurduğumuz Elbirliği Sistemi’ni global alana taşıyarak, dünyada kabul edilen bir finansal çözüm modeli olmayı hedefliyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.