DOLAR 32,5643
EURO 34,9127
ALTIN 2434,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    EMO Hannover Türk ürünlerini böyle duyurdu: Boğaziçi’nden ileri teknoloji

    EMO Hannover Türk ürünlerini böyle duyurdu: Boğaziçi’nden ileri teknoloji
    17.09.2019
    A+
    A-

    Alman Röders firmasının ve Mitsubishi Almanya’nın Türkiye mümessili Tezmaksan, tasarlayıp ürettiği iki yeni ürünüyle EMO Hannover Fuarı’na katıldı. İlk tanıtımı fuarda yapılan iki ürün için EMO Hannover resmi sitesinden “Boğaziçi’nden ileri teknoloji” başlığı ile duyurdu. Ürünlerden Cubebox fabrikaların 24 saat boyunca operatörsüz çalışmasına olanak tanırken, Kapasitematik ise makinelerin operatörlerle 7 gün 24 saat konuşmasını sağlıyor. İki ürüne ilişkin ilk distribütörlük anlaşmalarının fuarda yapılması bekleniyor.

     

    Bir Alman markası olan Röders’in uzun yıllardır distribütörlüğünü yapan, aynı zamanda Almanya  Mitsubishi Electric temsilciliğini de uzun yıllardır yürüten Tezmaksan, üretim verimliliğini arttırmak amacıyla tasarlayıp geliştirdiği yeni ürünleri Cubebox ve Kapasitematik ile EMO Hannover Fuarı’na katıldı. Metal işleme sektöründe dünyanın lider ticaret organizasyonu olarak kabul gören EMO Hannover’de tanıtılacak ürünlerin Avrupa’daki satışları ise 2020 yılında başlayacak. Pek çok marka ile iletişim halinde bulunan Tezmaksan’ın ilk distribütörlük anlaşmalarını fuarda yapması bekleniyor. Markanın, Cubebox’ta ilk yıl için koyduğu satış hedefi 5 milyon Euro iken Kapasitematik’de bu rakam 1 milyon Euro olarak açıklandı.

    24 saat operatörsüz çalışmayı sağlayan Cubebox  Avrupa’da

    Tezmaksan, verimliliği artıran bu yeni iki ürünüyle dünyada söz sahibi olmayı hedefliyor. Ar-Ge merkezi tarafından tasarlanan Cubebox, akıllı fabrikalarda makina-operatör iş birliğinde üretimin hızını artırıyor. Cubebox, şirketlere 24 saat operatörsüz ve hatasız çalışabilir bir sistem sunuyor. Özellikle gece vardiyalarında şirketlere yüzde 50 verimlilik sağlayan Cubebox, standart yapısıyla da tüm CNC tezgahlara uyumlu olmasıyla göze çarpıyor. Şirketlere özel robot sitemlerinden yüzde 20 daha uygun fiyata gelen yazılım, sadece bir günde kurulup devreye alınabiliyor. Ayrıca bu sistem ile robot programlama bilgisine ihtiyaç duymadan parça değişimi de yapılabiliyor. Tezmaksan, Cubebox ile Avrupa’ya yıllık 5 milyon Euro sistem ihracatı yapmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.