DOLAR 32,5289
EURO 34,8038
ALTIN 2431,694
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emse sırayı bozmadan 30 yılı devirdi

    Emse sırayı bozmadan 30 yılı devirdi
    28.12.2017
    A+
    A-

    Sıramatik pazarında Türkiye lideri konumundaki Emse, 30’uncu yaşını kutluyor. Birçok firma ve kuruluşa sıramatik, kiosk, anketmatik gibi ürünleriyle hizmet veren Emse, 30’uncu yılını geride bırakırken, nice 30 yıllar için de teknoloji atağına kalktı. Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, “Güçlü Ar-Ge altyapımızla önümüzdeki yıllarda insanların hayatını daha da çok kolaylaştıracak ürünlere imza atacağız” dedi

    Bir teknoloji ve mühendislik firması olan Emse, 30’uncu yılını kutluyor. Sıra çağrı sistemleri (sıramatik) üretiminde Türkiye pazar lideri olan firma, LCD ekranlı bilgi sunum panelleri (kiosk), elektronik mesaj panoları, hemşire çağrı sistemleri ve dijital bilgilendirme ekranlarıyla müşterilerine hizmet sunuyor.

    1980 yılında kurulan, 1987 yılında ise Anonim Şirketi haline gelen Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, 30’uncu yaşlarını geride bırakırken, sıramatik ürünleri ile pazar lideri olmanın, diğer ürünleri ile de pazarda güçlü yer almanın gururunu yaşadıklarını söyledi. “Bilgi teknolojileri sektöründe köklü bir mühendislik firması olarak bu sene 30’uncu gurur yılını coşkuyla kutlarken, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarına hizmet sağlamaya devam ediyoruz” diyen Oğuz, şunları söyledi: “Yakında ülke çapında kullanımı başlayacak olan yeni T.C. kimlik kartlarını okuyacak özel KEC cihazları üretimi için yetkilendirilen şirketimiz, 30 yıllık bilgi birikimini Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi ile de teyit etmiş bulunuyor. Firma olarak bilgi birikimimizi daha ileri bilgi teknolojileri ürünlerinde değerlendirmek amacıyla uzun süredir Ar-Ge çalışmalarını yürüttüğümüz Havaalanı Otomasyon Sistemleri üretimine de başlamış bulunuyoruz. Bugüne kadar sadece belirli yabancı firmaların tekelinde bulunan bu cihazları ilk kez Türkiye’de tamamen kendi tasarım ve yazılım imkânlarımızla üretmiş olmaktan dolayı gururluyuz.”

    THY ile yerli havacılık ürünleri geliştiriyor

    Firmalara kurumsal çözümler sunarak, sürekli yeni ürünler geliştiren Emse, havayolu otomasyonunda önemli ürünler üreterek Türk Hava Yolları (THY) ile yerli havacılık ürünleri geliştiriyor. Türk Hava Yolları için Havayolu Self Servis Check-in kioskları üretimini gerçekleştirdiklerini aktaran Muslu Oğuz, “Halen 18 havalimanımızda başarıyla kullanılmaya başlanmış olan bu kiosklar bugüne kadar sadece ithal ürünlerle ve çok daha yüksek maliyetlerde alınabiliyordu. Türk Hava Yolları için yakın geçmişte Dijital Anket Sistemi ‘VoteBook’,  Canlı Video İletişim kabini ‘Live Gate’ gibi ürünleri de geliştirmiş olan şirketimiz, otomatik cihaz kayıt sistemi ‘Rush Tagger’ cihazını geliştirip uçuşların gecikmeden yapılabilmesini sağlıyor” açıklamasını yaptı.

    Emse’nin hizmet verdiği kurumlar arasında birçok firma ve Türkiye’nin en büyük bankaları bulunuyor. Sektöründe ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası’na sahip olan ilk firma olma özelliği taşıyan Emse’nin tüm ürünleri tasarım, yazılım ve üretim olarak Türk mühendislik ve işçiliğinin imzasını taşıyor.

    “Yurt içi ve dışında üretim yapmaya devam edeceğiz”

    Ürettiği ürünlerle müşterilere hızlı ve pratik çözümler sunduklarını belirten Muslu Oğuz, aynı zamanda ürünlerinin toplumsal yaşamı düzene koyan uygulamalar içeren dijital ürünler olduğunu ifade etti. Oğuz, şunları kaydetti: “Başta büyük bankalar ve resmi kurumlar olmak üzere ülkemizin saygın kurumlarına profesyonel Sıra Çağrı Sistemleri üzerinden performans ve özdenetim ölçümü imkânları sağlıyoruz. Diğer ürünlerimizle de yurt içi satışların yanında 32 farklı ülkeye de ihracat yapıyoruz. Emse olarak, gerek vizyonumuzla gerekse de geleceğe bakışımızla hem yurt içine hem de yurt dışına üretim yapmaya devam edeceğiz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.