DOLAR 32,5203
EURO 34,849
ALTIN 2487,064
BIST 9547,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emse’den çok boyutlu iletişim ile etkin hizmet

    Emse’den çok boyutlu iletişim ile etkin hizmet
    16.01.2018
    A+
    A-

    Teknoloji mühendislik firması Emse, yeni ürününü piyasaya sundu. LiveGate adlı ürün havalimanlarında information kiosk olarak hizmet verecek. Sesli, yazılı, görüntülü iletişimi ile LiveGate, insanların hayatını kolaylaştıracak, zamandan tasarruf sağlayacak. Güçlü Ar-Ge merkezleriyle yeni ürünler piyasaya sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, insanların ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirtti

    30’uncu yılını kutlayan teknoloji mühendislik firması Emse, yeni ürünü ile pazarda ses getirmeye hazırlanıyor. Sıramatik, LCD ekranlı bilgi sunum panelleri (kiosk), elektronik mesaj panoları, hemşire çağrı sistemleri ve dijital bilgilendirme ekranlarıyla müşterilerine hizmet sunan Emse, son olarak LiveGate adlı ürününü piyasaya çıkardı. Havalimanlarında information kiosk olarak hizmet verecek olan LiveGate, insanların hayatını kolaylaştıracak. Klasik information kioskların aksine gerçek zamanlı video konferans imkanı sunan cihaz, havalimanı asistanından canlı olarak bilgi edinme ve yardım almayı sağlayacak. LiveGate, günümüz veri aktarım teknolojisini en üst seviyede kişisel ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde sunacak. Cihaz; sesli, görüntülü, belge aktarımlı ve işlem esnekliği ile kullanıcıya çok boyutlu iletişim imkanı ile hizmet verecek.

     

    Pratik kullanım ile zaman tasarrufu sağlıyor

    Cihazları sayesinde yolcuların tek bir butona basarak havalimanı asistanı ile video görüşmesi yapmaya başlayacağını söyleyen Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, “Yeni cihazımız ile insanların hayatını kolaylaştıracağız” dedi. Yolcuların kolaylıkla rezervasyonlarını değiştirebileceğini ve havalimanı imkanları hakkında bilgi edinebileceklerini belirten Muslu Oğuz, “Yolcu bilgileri barkod okuma yolu ya da tarama işlemi ile havalimanı asistanı tarafından alınabilir. Yolcular bilgilendirme amaçlı çıktı yazdırılabilir. Uçuş bilgileri anlık olarak öğrenilebiliyor” diye konuştu.

     

    Engelliler unutulmadı

     

    İşitme engelli yolcular için işaret dili yardımıyla havalimanı asistanı tarafından bilgilendirme yapılabildiğini kaydeden Oğuz, “Cihazımız görme engelliler için de canlı olarak sesli yönlendirme yapabiliyor” dedi.

     

    ‘Ar-Ge çalışmalarımızla ihtiyaçlara cevap vermeye devam edeceğiz’

    Bilim ve teknolojinin, çağımızda süratle değiştiğini vurgulayan Oğuz, “Biz de bu değişimde güçlü Ar-Ge altyapımızla yer alacağız. İnsanların hayatını daha çok kolaylaştıran ürünlere imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Günümüzün ve geleceğin mühendisliğinin etkileşime ve gelişime açık olması gerektiğini vurgulayan Oğuz, şöyle devam etti: “Teknoloji mühendisliği, her zaman gelişen ve kendini yenileyen bir alandır. Dolayısıyla gelişmeleri yakından takip etmeli ve insanlara kolay çözümler sunulmalıdır. Uzun yıllardır müşterilerimize kaliteli ve günümüz teknolojisine paralel çözümler sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerle müşterilerimize hızlı ve pratik çözümler sunuyoruz. Aynı zamanda ürünlerimiz toplumsal yaşamı düzene koyan uygulamalar içeriyor. Gün geçtikçe insanların ihtiyaçları artacak. Ar-Ge merkezimiz insanların ihtiyacına yönelik teknolojik ürünler üretmeye ve modellerimizi yenilemeye devam edecek.”

    Hayatı kolaylaştıracak LiveGate’in özellikleri;

    • Yolcular tek bir butona basarak havalimanı asistanı ile video görüşmesi yapmaya başlar.
    • Kullanıcının arzu ettiği lisanda ve uzmanlıkta kişiye uygun hizmet sunar.
    • Karşılıklı empati kanalı oluşturarak; işitme, görme engellilere bilgilendirme yapar.
    • Organizasyona ait tüm dijital veya vezne işlemlerini yapılabilme avantajı sağlar.
    • Yolcular uçuş bilgilerini (kapı, uçuş, tarih, saat, sınıf) anlık olarak öğrenebilirler ve uçuşlarına yönlendirilebilirler.
    • Kullanıcı veya temsilcinin sahip olduğu belgeleri karşılıklı paylaşabilir.
    • Klasik Information kioskların aksine gerçek zamanlı canlı video konferansı imkanı sunar.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.