DOLAR 32,5071
EURO 34,5777
ALTIN 2497,442
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emziklerde Mickey ve Minnie modası

    Emziklerde Mickey ve Minnie modası
    11.05.2019
    A+
    A-

    Yeni Disney Serisi’nde Disney’in dünya çapında sevilen karakterleri Mickey ve Minnie’nin ikonik desenlerine yer veren Wee Baby, serideki kelebek emziklerinde Mickey ve Minnie’in farklı karakter pozlarını kullandı.

    Wee Baby Disney Serisi Kelebek Emzikleri, bebeklerin huzursuz olduğunda rahatlamasına yardımcı oluyor. Disney’in en sevilen karakterleri Mickey ve yakın arkadaşı Minnie’nin eğlenceli pozlarının yer aldığı emzikler, ortodontik yapısıyla hem bebeklerin emme ihtiyacını tatmin ederek onları rahatlatıyor hem de bebeklerin doğal damak yapısına zarar vermiyor.

    Bebeklerin rahat nefes alabilmesine yardımcı oluyor

    Büyük küçük herkesin en sevdiği Disney karakterlerinden Mickey ve Minnie, eğlenceli karakter pozlarıyla Wee Baby Disney Serisi’ndeki kelebek emzikleri süslüyor. Sahip olduğu “Hava Alan Sistem”, emziğin bebeğin ağzında yumuşak kalmasını ve şeklini koruyabilmesini sağlıyor. Derin burun kesimi ise bebeklerin burnunu kapatmayarak daha rahat nefes alabilmesine yardımcı oluyor. Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılan emziklerin; 0-6 ve 6-18 aylık olmak üzere iki ayrı çeşidi de mevcut. Mickey ve Minnie’nin farklı görsellerinin süslediği emziklerin; mavi, kırmızı, beyaz, pembe, yeşil ve mor renklerinin yanı sıra ikili ambalaj seçeneği de bulunuyor.

    Disney ürünlerini ürün seti ile tamamlayabilirsiniz

    Mickey ve Minnie karakter pozlarının yer aldığı emzikleri, geniş ağızlı klasik biberon ve emzik askısından oluşan ürün seti ile de tamamlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.