DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En baba lezzetler Türkiye’nin lezzet ünlüsü Develi’de

    En baba lezzetler Türkiye’nin lezzet ünlüsü Develi’de
    12.06.2018
    A+
    A-

    Küçük büyük tüm lezzet severlerin vazgeçilmez adresi Develi’de babanız ile birlikte tadı damağınızda kalacak bir ziyafete ne dersiniz? 

    Türkiye’nin lezzet ünlüsü, 106 yıllık asırlık marka Develi, bu yıl da En Baba lezzetleri Babalar Günü’ne sakladı.

    Gaziantep ve Türk mutfağının hepsi birbirinden leziz tatlarını bulabileceğiniz Develi’de dilerseniz kahvaltı dilerseniz öğle veya akşam yemeğini babanızla birlikte geçirebilirsiniz. Beraber geçireceğiniz her dakikanın anlamı olduğu Babalar Günü’nde biz de lezzetlerimizle sofranıza, keyfinize eşlik etmekten mutluluk duyacağız.

    Eski İstanbul manzarası eşliğinde bir Babalar Günü tercih ederseniz sizi Samatya Develi’nin Terasına bekleriz. Yaşamın tam ortasında, hareketli bir adres tercih edenler için Nişantaşı Develi, bahçe severler için Etiler, Florya veya Ataşehir Develi kusursuz bir seçim olacak. Denizin tam kenarında olmak isteyen misafirlerimizi de Kalamış veya Tuzla Develi’yi öneririz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.