DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En güzel düğün ayakkabıları FLO’da

    En güzel düğün ayakkabıları FLO’da
    22.05.2018
    A+
    A-

    Gelinler! Düğününüz kır düğünü ise hem gösterişli hem rahat olmanın en kolay yolu olan babetler için Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan FLO’nun yeni sezon koleksiyonuna bakmayı unutmayın. Ya da FLO onlarca çeşidiyle yer alan sezonun en hit trendlerinden beyaz bir spor ayakkabıyla en cool gelin olmaya ne dersiniz?

    Eğer tercihinizi şıklığın en güzel temsilcileri topuklu ayakkabıdan yana kullanıyorsanız FLO’nun kullanışlı ve rahat aynı zamanda yüksek topuklu, romantik, beyaz, krem ve metalik renkli ayakkabıları siz gelin adayları için…

    FLO damat adaylarını da unutmadı. FLO’nun size özel tasarladığı, damatlığınızı tamamlayan klasik dizaynları ve birbirinden şık deri üzeri özgün desen uygulamalı modellerini tercih ederek düğün gününüzde tarzınızı ortaya koyacaksınız. Düğün gününüz için seçiminiz rugan şıklığı ise yine FLO’da aradığınızı bulabilecek, fark edilen bir şıklık yaratacaksınız.

    Bütün gün heyecanınızı ve sevincinizi taşıyacak olan ayaklarınız bu kadar ince düşünülmeyi, birbirinden şık ve rahat ayakkabıları giymeyi hak ediyor. Uygun fiyat seçenekleri sunan FLO’da tek yapmanız gereken o özel gün için istediğiniz ayakkabıyı seçmek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.