DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En güzel Sevgililer Günü hediyesi D&R’da

    En güzel Sevgililer Günü hediyesi D&R’da
    11.01.2018
    A+
    A-

    Birbirinden romantik, renkli, eğlenceli ve farklı Sevgililer Günü hediyeleri D&R’ın zengin dünyasında!

    Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini meraklılarını buluşturan D&R, Sevgililer Günü’nde de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sayısız alternatifler sunuyor.

    Yılların Eskitemedikleri

    Tekrar tekrar izlenen filmler ve çok sevilen klasik kitaplarla sevginizi en özel şekilde anlatın. Yeni yerli ve yabancı filmlerin DVD’lerin ve ödüllü filmlerin de olduğu D&R, Sevgililer Günü’nde film keyfini tamamlamanız için sinema sistemleri ve projeksiyonları da sunuyor. Ayrıca romantik ve keyifli bir oyun olan Aşk Dolu Kalp ve 10 kitaptan oluşan romantik set, aşkınızı daha da anlamlı hala getirecek.

    Sevgililer Günü Müziksiz Olmaz!

    En romantik albümler, unutulmaz şarkılar, sizin şarkınız ve daha fazlası D&R’da. Sevdikleriniz istediği her yerde müziğini dinleyebilsin diye rengarenk blutoothlu spekearlar, kulaklıklar ve müzik setleri, nostalji sevenler için ise birbirinden farklı pikaplar, plaklar, müzik kutusu, nostaljik tasarım radyo, retro duvar panoları en farklı ve aşk dolu hediye seçeneklerinden.

    Herkesin Hediyesi Burada!

    Teknoloji severler için VR gözlükler,go pro kameralar, akıllı telefonlar, robotlar, dronelar; oyun tutkunları için X BOX ve Playstationlar, kutu oyunları, puzzlelar, maket ve modeller; fotoğraf meraklıları için; dijital ve analog fotoğraf makineleri,instax kameralar, fotoğraf baskı ürünleri, aksiyon kameraları; sporsuz yapamayanlar için ise mataralar, yoga matları, pusulalar, sport watchlar ve spor malzemelerine kadar uzanan birçok hediye seçeneği D&R’da.

    Ayrıca halen ne alacağına karar veremeyenlerdenseniz, istediğiniz miktarda para yükleyebileceğiniz ve yıl boyunca D&R mağazalarında kullanılabilecek D&R hediye kartı tam size göre!

    Siz de, sevdiklerinize unutamayacakları bir Sevgililer Günü hediyesi vermek istiyorsanız, size en yakın D&R mağazasına ya da dr.com.tr’ye uğramayı unutmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.