DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “En İyi AVM Etkinliği” ödülü, Kromozom Event’in oldu

    “En İyi AVM Etkinliği” ödülü, Kromozom Event’in oldu
    28.03.2018
    A+
    A-

     

    Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en iyilerini ödüllendiren ACE of M.I.C.E. Awards’ın

    Kongre, toplantı, etkinlik sektörünün buluşmasına ev sahipliği yapan ACE of M.I.C.E. Awards, Kromozom Event’in İstanbul Cevahir’de gerçekleştirdiği İhtiyaca Dokun Sosyal Sorumluluk Projesi ve Kendin Yap Atölyesi ile “En İyi AVM Etkinliği” ödülünü Kromozom’a verdi.

    Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, Etkinlik/Toplantı Yönetim Firmaları ve Proje Uygulamaları olmak üzere 3 ana başlıkta ödüllerin verildiği tören, Türk Telekom Ana sponsorluğunda Uniq Hall’de gerçekleşti. Bu yıl 6.sı gerçekleşen törene, dereceye giren proje ekiplerinin yanı sıra, iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

    İhtiyaca Dokun ve Kendin Yap Atölyesi Hakkında;

    Okula dönüş dönemine özel hazırlanan projenin sosyal sorumluluk tarafında Mert Fırat’ın kurucusu olduğu İhtiyaç Haritası ile işbirliği yapan Kromozom ve İstanbul Cevahir, Türkiye genelinde destek talebinde bulunan okulların ihtiyaçlarını giderdi.

    Sosyal sorumluluğu atölye alanı ile sınırlı tutmamak amacıyla geliştirilen mikrosite ile yetişkinlerin de projeye destek olmaları sağlandı. 76.448 tıklamanın gerçekleştiği ihtiyacadokun.com’a giriş yapan ziyaretçiler, karşılarına çıkan İhtiyaç Haritası’nda İstanbul Cevahir’in bağışta bulunacağı bölgeleri seçerek, bir ‘tık’ ile yardıma aracı olma fırsatı buldular.

    Mert Fırat, Hande Doğandemir, Onur Dilber, Didem Balçın, Merve Erdoğan, Sarp Akkaya, Ender Arslan, Damla Sönmez gibi isimlerin sosyal medya destekleri ile 9 milyondan fazla erişim ve 708.017 sosyal medya beğenisi gerçekleşti.

    Proje kapsamında, atölyede kendi ürünlerini hazırlayan her çocuk, alanda bulunan butona basarak Cevahir’in kendileri adına okullara yardımda bulunmasını sağladı. İstanbul Cevahir’e gelen çocuklar, ünlü DIY vlogger’ları Ezgi Erikçi ve Pervin Veziroğlu’nun eğitmenliğinde; çanta, kalem, defter, kalemlik gibi ürünleri yaparak okul gereçlerini karşılarken, yaratıcılıklarını da geliştirme imkanı buldular. 1.135 çocuğun katıldığı atölye çalışmasında paylaşmanın zevki yaşatıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.