DOLAR 32,4963
EURO 34,6345
ALTIN 2479,026
BIST 9638,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En iyi markalar en uygun fiyatlarla Koçtaş’ta

    En iyi markalar en uygun fiyatlarla Koçtaş’ta
    05.06.2020
    A+
    A-

    1 Haziran itibarıyla tüm mağazalarını yeniden hizmete açan Koçtaş, en iyi markaları en uygun fiyatlarla sunma sözüyle müşterilerine yeniden merhaba diyor. Evlerde geçirilen zamanda yaşam alanlarına yenilik katarak tasarruf yapmak isteyenler için Koçtaş’ta on binlerce üründe geçerli “3 Al 2 Öde” kampanyası sürüyor. Ayrıca, Koçtaş’ta boya, bahçe seti ve klima gibi evleri güzelleştirecek tüm ürünlerindeki özel fırsatlar sizi bekliyor.

    Yaşamın olduğu her yeri geliştiren ve güzelleştiren Koçtaş, evini hayallerindeki gibi yenilemek isteyenler için “3 Al 2 Öde” kampanyasını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Her reyonda bulunan turuncu etiketli on binlerce üründe geçerli olan kampanya kapsamında, ister benzer ister farklı kategorilerden 3 ürün alanlar sadece iki ürün için ödeme yapıyor.

    Koçtaş’ın sunduğu avantajlar bu kampanyayla da sınırlı değil. Koçtaş, ayrıca zamanın büyük bir kısmının evlerde geçirildiği bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan klima, bahçe yemek seti ve boya gibi evleri güzelleştirecek tüm ürünlerde en iyi markaları en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Evini renklendirmek isteyenler Fabel 20 kg duvar ve tavan boyasına 109.90 TL, dışarının serin havasını evine taşımak isteyenler Fuji Plus klimaya montaj dahil 4.499 TL, bahçede keyifli vakit geçirmek isteyenler ise 4 sandalye ve masadan oluşan Jamirya Ahşap yemek setine 1.299 TL’den sahip olabiliyor.

    Koçtaş’ın on binlerce turuncu etiketli üründe geçerli “3 Al 2 Öde” kampanyasından ve özel fırsatlardan yararlanmak isteyenler, sıfır tolerans önlemleriyle açılan Koçtaş mağazalarını veya Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.