DOLAR 32,5645
EURO 34,9416
ALTIN 2427,652
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En iyi müşteri deneyimi değerlendirildi ve tüketici “DemirDöküm” dedi

    En iyi müşteri deneyimi değerlendirildi ve tüketici “DemirDöküm” dedi

    DemirDöküm, satış sonrası hizmetleriyle de sektörde fark yaratıyor. Geride bıraktığı 64 yılda Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemle tüketicilerini sektörün ilkleri ile tanıştıran DemirDöküm, Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek yarışması A.C.E Awards’da da sektörünün lideri oldu. 19 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası lider markaları belirleyen yarışmada DemirDöküm, Türkiye’nin ısıtma sektöründe en iyi müşteri deneyimi yaşatan firması seçildi.

    Tamamı Türk mühendisler tarafından tasarlanıp üretilen ürünleriyle dünyanın 50 ülkesine ısı konforu sunan DemirDöküm, satış sonrası hizmetleriyle de ısıtma sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. DemirDöküm, Türkiye’nin en yüksek müşteri deneyimi ve memnuniyetini sağlayan markalarının belirlendiği A.C.E Awards (Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri) 2018’de sektörünün lideri oldu. Şikayetvar.com’un her yıl kullanıcılarıyla gerçekleştirdiği “Müşteri Deneyim Endeksi” adını verdiği ve en iyi müşteri deneyimi yaşatan firmaları belirlemeyi amaçlayan yarışmada DemirDöküm; ısıtma sektöründe Türkiye’nin en iyi müşteri deneyimi yaşatan firması seçildi.

    Sektörde yenilikçi, kaliteli, sorunsuz ürünler geliştirmek için son 5 yılda Ar-Ge için toplam 63 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiğini belirten Vaillant Group Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, “Her şikayet bir armağandır prensibi ile bundan tam 10 yıl önce ‘Tüketici Deneyimi Geliştirme Bölümü’nü kurduk. Tüketici deneyimini 360 derece birbirine bağlı bir ağ olarak kurguladık. 0850 222 1 833 numaralı Müşteri İletişim Merkezimize veya diğer kanallarımıza ulaşan her bir müşterimizin sorununu yüzde 100 müşteri memnuniyeti prensibi ile 24 saat içerisinde çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Çözüm sonrasında ihtiyaç veya şikâyetin ana nedenleri ile ilgili analizler yapıyoruz. Bu analizlerle de iş süreçlerimizi geliştiriyoruz. Birbirine sıkı sıkıya bağlı bu süreçler sayesinde her geçen yıl müşteri deneyimimizi daha da mükemmelleştiriyoruz. Öte yandan Türkiye genelindeki yetkili satıcı, satış noktası ve yetkili servislerimiz için yıl boyunca belirli periyodlarda düzenli organizasyonlar yapıyor, yeni ürünler, montaj, bakım gibi konularda eğitimler düzenliyoruz. Hizmet kalitemizi kusursuzlaştırmak için online platformlarda da önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bizi bu ödüle layık gören tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

    Müşteri deneyiminin gelişimi için 2017 yılında Türkiye genelinde birçok toplantı organize edip, farklı kanallarda gelişim çalışmalarını ve yatırımlarınıhayata geçirdiklerini belirten Kalaycılar, “İlklerin öncüsü konumunda olan şirketimizin hayata geçirdiği tüm projelerin odağı müşterilerimizdir. Günümüz dijital dünyasında, sosyal medya ve online platformlar marka deneyimi açısından büyük önem taşıyor. Akıllı cihazlar sayesinde artık bu tip online platformlara erişim kolaylaştı ve hayatımızda daha da önemli bir yer tutmaya başladı. Özellikle tüketicilerin deneyimlerinidiğer kitlelerle paylaşma ve kendini ifade edebilme alışkanlıkları bugün en üst seviyede. Bu doğrultuda tüketicilerin markalar ile ilgili yaşamış oldukları deneyimleri paylaşabildikleri ve seslerini duyurabildikleri Şikayetvar.com platformunu özgün ve önemli bir dijital kanal olarak görüyoruz” açıklamasını yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.