DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En iyi nemlendiren vücut ürünü ödülü L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream’in oldu

    19.03.2018
    A+
    A-

    Uluslararası Elle Güzellik Ödülleri’nde “En iyi nemlendiren vücut ürünü” ödülüne layık görülen L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream, Shea yağının zengin geçmişini ve parlak geleceğini yansıtıyor.

    Yüzyıllar boyunca Burkina Faso’da ağır koşullarla mücadele etmek için doğal Shea ağacının somununun yağını kullanan kadınlar, zamanla yağın yatıştırıcı, yaşlanma karşıtı ve iyileştirici tedavi gücünü keşfettiler. Shea, uzun yıllardır L’Occitane ile tüm dünyada kadınlar ve erkeklere ulaşıyor.

    Belirgin cilt yenilenmesi

    Geçtiğimiz yıllarda bilim adamlarının yaptığı en kayda değer çalışmada, 30 katılımcıya günlük nemlendirici olarak Shea yağı kullandırılmış, birkaç hafta içinde, çoğu katılımcının donuk, grimsi ten rengi ortadan kaybolmuş ve daha pürüzsüz, daha temiz bir cilt ortaya çıkmıştı. Uzun süreli güneş maruziyetinin neden olduğu kırışıklıklar bile çalışmanın katılımcılarının yarısı için gözle görülür şekilde azalmıştı. Shea’nın kolajen sentezini yeniden aktive etme konusundaki eşsiz yeteneği nedeniyle çalışmanın sonucunda tüm katılımcılarda belirgin cilt yenilenmesi gerçekleşmişti.

    Ultra Light Body Cream, Shea Fabulous Oil,Shea Ultra Rich Body Lotion, Shea Shower Oil ile geleceğe doğru yepyeni bir adım atan ve Shea yağının gücünü daha etkili hale getiren L’Occitane, yeni köpüksü yapılı vücut kremi ile

    SHEA VÜCUT BAKIMI

    ULTRA LIGHT BODY CREAM 200ml 
    Daha evvel deneyimlemediğiniz bir nemlendirme sağlar.L’OCCITANE Shea yağını köpürterek ciltte hızla eriyen hafif bir formül yaratarak, böylece ciltte kalıcı yumuşak bir bitiş sağlanır.Bu yenilikçi doku yaratılırken gıda sektöründen ilham alınmıştır, köpüksü besleyici ancak ince bir dokusu vardır.

    ULTRA RICH BODY CREAM
    Yüzde 25 Shea yağı içerir, 72 saate cildi nemli tutma özelliğine sahiptir ve ciltteki kuruluğa karşı savaşır.Kayısı yağı ve doğal özler ile(tatlı badem, keten tohumu, hatmi ve bal) zenginleştirilmiştir, cildi rahatlatır ve pürüzsüzleştirir ve yağlı bir hissıyat bırakmaz.

     

    SHEA FABULOUS OIL

    Yeni ambalajı ile dikkat çeken Shea Fabulous Oil… Ambalajındaki sepet deseni Shea yağının hikayesinden ilham alır, bu güzelleştirici yağın modern yansımasıdır. Shea yağının besleyici gücü bu satenimsi formül ile cildinizdeki kuruluğu gidermek için savaşır.

     

    SHEA SHOWER OIL
    Lipitler bakımından zengin Shea yağı içerir, nazikçe cildinizi temizler.Besleyici yapısı kuru ciltleri pürüzsüzleştirirken aynı zamanda besleyici ve koruyucu bir etki yaratır. Gerginlik hissini azaltır ve cildi daha nemli ve dolgun hissettirirken nazikçe kokulandırır.

    RICH LOTION
    Pompalı başlığı sayesinde kolayca uygulanır. Yüzde 15 Shea Yağı içeren bu vücut losyonu içersinde bulunan nergis sayesinde çok kuru ciltlerdeki gerginliği alır. Yeni ambalajı Burkina Faso’lu kadınların Shea fındığı toplarken kullandıkları sepetlerden ilham alır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.