DOLAR 32,4743
EURO 34,7782
ALTIN 2479,789
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En iyi sosyal medya yöneten peynir markası: Muratbey

    En iyi sosyal medya yöneten peynir markası: Muratbey
    08.05.2019
    A+
    A-

    BoomSonar & Marketing Türkiye iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla, reklam verenlerin ve ajansların yıl boyunca sosyal medyada imza attıkları başarılı işlerin değerlendirildiği Social Media Awards Turkey ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Muratbey, yıl boyunca gösterdiği sosyal medya performansıyla ‘‘Süt Ürünleri’’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

    Türkiye’de ve dünyada peynir anlayışına yön veren Muratbey sosyal medyada yaptığı çalışmalarla da dikkat çekiyor. Marketing Türkiye & BoomSonar işbirliği ve Deloitte uzmanlığıyla düzenlenen, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın değerlendirildiği Social Media Awards Turkey 2019’da markalar, tarafsız veriye ve veri analizine dayalı olarak puanlandı. Social Media Awards kapsamında verilen SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde bu yıl ilk defa açılan ‘‘Süt Ürünleri’’ kategorisinde Muratbey, tüm süt ürünleri markalarını geride bırakarak birincilik ödülü almaya hak kazandı.

    Dijital platformda çalışmalarımız sürüyor

    Dijital platformu önemsediklerini ve bu alanda çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ “SocialBrands Veri Analitiği’ne göre markalar otuza yakın kriter kapsamında inceleniyor. Sosyal medya hesaplarının yüksek etkileşim sayısı, yüzdelik oranı, hayran verileri gibi kriterler sonucunda sıralamalar belli oluyor. Sosyal medya hesaplarımız tüm bu kriterlerin süzgecinden geçerek süt ve süt ürünleri kategorisinde birinci olmaya layık görüldü. Yoğun ve istikrarlı çalışmalarımızın karşılığını almak bizim için en büyük motivasyon ve gurur kaynağı” dedi.

     

    Yurt dışında markalaşma ve globalleşme stratejileri kapsamında uluslararası sosyal medya hesapları da oluşturduklarını belirten Gülnur Uluğ; “İngilizce ve Arapça dillerinde gerçekleştirdiğimiz paylaşımlarla tüm dünyadaki Muratbey sevenlerle sürekli etkileşim halindeyiz. Muratbey hakkındaki gelişmeleri paylaştığımız uluslararası hesaplarımızda ayrıca yarışmalar düzenliyor, takipçilerimizle sıcak bağ kuruyoruz. Dijital platformda yaratıcı projelerimizle fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.