DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En moda trençkotlar Koton’da

    En moda trençkotlar Koton’da
    19.03.2018
    A+
    A-

    Koton, en moda trençkot modelleriyle İlkbahar-Yaz sezonunun kilit parçalarını oluşturuyor.

    İlkbahar-Yaz sezonunun kurtarıcı parçaları trençkotlar en moda seçenekleriyle Koton’da yerini alıyor. Farklı tarz ve model seçenekleriyle sezona sunulan tasarımlar bahar kombinlerinin olmazsa olmaz parçaları arasında gösteriliyor.

    Koton Trençkot Koleksiyonu, uzun, kısa ve midi boy tasarımları farklı renk ve siluetlerle bir araya getiriyor. Klasik kesim modellerinde camel ve navy gibi yumuşak renklerin tercih edildiği tasarımlar gardıropların zamansız parçalarını oluştururken, sezonun trendi süet trençkotlar ise pembe ve kırmızı gibi canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Süet görünümlü düğmesiz modellerden çift düğme modellerine, süet görünümlü sıfır yaka-tek sıra düğme trençkot tasarımlarından süet görünümlü düğmesiz kısa trençkot tasarımlarına kadar pek çok farklı kullanım seçeneği Koton’un yeni sezon koleksiyonları arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.