DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En özel Anneler Günü hediyesi D&R’da

    09.05.2018
    A+
    A-

    Kültür,sanat ve eğlencenin buluşma noktası, her zevke göre farklı alternatif ve hediye seçeneklerini bir arada buluşturan D&R, anneler günü için de en özel ayrıcalıklarını sunmaya devam ediyor.

    Anneler gününe sayılı günler kala farklı zevk, alışkanlık ve yaşam tarzına sahip annelere en güzel ve uygun hediyeler D&R mağazalarında ziyaretçilerini bekliyor.

    Müzik dinlemeyi seven anneler için speakerlar ve çalan plağın sesiyle nostaljik zamanlar yaşayacak anneler için özel tasarlanmış pikaplar, kitap kurdu annelere en sevdiği yazarların kitapları, yaşadığı her anı ölümsüz tutmayı seven anneler için Fujifilm İnstax Mini fotoğraf makinesi, kitap ve teknoloji sever anneler için Kobo Aura e- kitap okuyucu gibi alternatif hediye seçenekleriyle annenize unutulmaz bir anneler günü yaşatabilirsiniz.

    Anneniz hangi yaşta olursa olsun D&R’ ın geniş ürün yelpazesi içerisinden farklı hobilere,ihtiyaçlara hitap edecek her şeyi ve annenizi mutlu edecek en güzel hediyeleri , D&R mağazalarında ve www. dr. com. tr adresinde bulabilirsiniz.

    Ayrıca 11-12-13 Mayıs tarihlerinde yapılan 200 TL. ve üzeri alışverişlerde 50 TL. değerinde D&R Puan, 100 TL. ve üzeri kitap alışverişlerinde, yine kitap alışverişlerinde geçerli 25 TL. değerinde D&R Puan hediye.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.