DOLAR 32,5576
EURO 34,6886
ALTIN 2492,745
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En renkli Sevgililer Günü jesti Sinemia’da: Çift Kişilik Paketler

    En renkli Sevgililer Günü jesti Sinemia’da: Çift Kişilik Paketler
    06.02.2018
    A+
    A-

    14 Şubat’a en çok yakışan hediye Özel Sinema Kulübü Sinemia’dan geliyor. Sinemia’nın Çift Kişilik Paketleriyle sevgililer ayrılmıyor; sinemanın keyfini bir arada çıkarıyor. Aylık 38,99 TL’den başlayan bu paketlerle, tek bir üyelik ve tek kart iki kişi için kullanılabiliyor. İleri tarihli yan yana bilet almak mümkün oluyor.Sinemia üzerinden üye olunabilen bu paketle sinemaseverler, diğer tüm Sinemia Premium üyeleri gibi, Türkiye’nin dört bir yanında istediği herhangi bir filmi izleyebilmenin yanı sıra, 400’den fazla restoran ve kafede özel indirimlerden faydalanabiliyor.

    Sevdiğini yanına alıp sinema salonlarında yepyeni maceralara atılmak isteyenler için bu yıl en iyi 14 Şubat hediyesi, Özel Sinema Kulübü Sinemia’dan geliyor. Bu paketler, tek bir üyeliği ve tek kartı iki kişi için kullanmayı mümkün kılıyor. Üstelik sıra beklemeden ileri tarihli yan yana bilet almak mümkün oluyor.

    Sinemia Çift Kişilik Paket, tek bir üyelik sahibine tanımlanıyor, üyelik sahibi kendisine ve yanındaki bir kişiye üyelik planı dahilinde ücretsiz sinema bileti alabiliyor. Ayda 2 ya da 3 kez ikişer kişilik bilet alma hakkı sunan paketlerin fiyatı aylık 38,99 TL’den başlıyor. Çift Kişilik Paketleri Sevgililer Günü öncesinde satın alıp sevdiğine hediye etmek veya onu götüreceği nice filmler için kendi adına başvuru yapmak isteyenler internet sitesi üzerinden hızlıca işlemlerini tamamlayabiliyor.

    Sinemia Premium Üyesi sinemaseverler Türkiye’nin her yerindeki sinema salonlarını ücretsiz kullanabiliyor. 2D, 3D, IMAX veya 4DX fark etmeksizin vizyona giren tüm filmleri izleyebiliyor. Sinema biletine ek olarak, her gün 400’den fazla anlaşmalı restoran ve kafedeki üyelere özel ayrıcalıklardan ve indirimlerden faydalanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.