DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En sevilen çizgi film karakterleri Park Afyon AVM’de çocuklarla buluşuyor

    En sevilen çizgi film karakterleri Park Afyon AVM’de çocuklarla buluşuyor
    29.01.2020
    A+
    A-

    TRT Çocuk’un en sevilen çizgi filmlerinden Akıllı Tavşan Momo ve Doru’nun tiyatro gösterileri 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Park Afyon’da gerçekleşiyor. Sevilen karakterler, minik izleyicileri ile bu sefer televizyon yerine tiyatro sahnesinde buluşuyor.

    Park Afyon Alışveriş Merkezi, TRT Çocuk’un lisanslı oyunlarını minik izleyicilerle buluşturarak düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 30 – 31 Ocak’ta Akıllı Tavşan Momo, 1 – 2 Şubat’ta Doru, çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak için Park Afyon’a geliyor.

    Peşlerindeki kötü adamlardan kaçan Doru ve Karatay’ın maceralarını anlatan Doru, çocukları eğlendirirken yeni şeyler öğretiyor. Tavşan Momo ise Pasta Festivali için yaptığı hazırlıklar ve Şarkılı Ormanı’nda geçirdiği maceralarla keyifli bir müzikal sunuyor. Katılımın ücretsiz olduğu tiyatro gösterisi, 15.00, 17.00 ve 19.00 saatlerinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.