DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En sevilen renkler yeşil sahalarda buluştu

    En sevilen renkler yeşil sahalarda buluştu
    25.01.2017
    A+
    A-

    Galatasaray ve Permolit Boya, sponsorluk için el sıkıştı.

    Galatasaray, maç ve antrenmanlarda giyilen formaların kol sponsorluğu için boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya A.Ş’nin markası Permolit Boya ile anlaştı. Törenle imzalanan sponsorluk anlaşması gereğince, Galatasaray futbol takımı, maç ve antrenmanlarda giyilen formaların kollarında Permolit Boya logosunu taşıyacak.
    Galatasaray futbol takımına, boya sektörünün lider markalarından Permolit Boya, sektördeki 35. yılında sponsor oldu. Galatasaraylı futbolcular, maç ve antrenmanlarda, Akçalı Boya A.Ş’ nin markalarından Permolit Boya’nın logosunu taşıyacak. Galatasaray, kol sponsorluğu için el sıkıştığı Permolit Boya ile sponsorluk anlaşmasını 6 Eylül Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza töreniyle duyurdu.
    İmzalanan bu sponsorluk anlaşması, Türkiye boya sektörünün ilk 5 oyuncusundan biri olan Permolit Boya ve dünyanın en değerli 19. spor markası Galatasaray’ı her alanda liderlik için bir araya getiriyor.
    Permolit logolu formalar, 7 Eylül’den itibaren Galatasaray Store’da satışa sunuluyor.
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek imza töreninde anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin dünya üzerindeki en tanınan sportif markası Galatasaray olarak, bu topraklardan doğan şirketlerle yaptığımız işbirliklerine ayrı bir önem veriyoruz. Sırtımızdaki Garenta, göğsümüzdeki Nef ve şimdi de formamızın kolunda taşıyacağımız Permolit Boya’nın Galatasaray ile birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra uluslararası piyasalardaki hava Türkiye’nin sıkıntılı bir dönem geçireceği yönündeydi. Ama milletimiz demokrasiye de ekonomiye de sahip çıktı. Dünden daha çok çalışarak zorlukları kısa zamanda aştık. Daha ilk gün darbenin karşısında, demokrasinin yanında olduğumuzu belirtmiştik. Geldiğimiz noktada hem ülkemizle hem milletimizle hem Galatasaray ile hem de bu süreçte yatırıma, tanıtıma ara vermeyen sponsorlarımızla gurur duyuyoruz. Gördüğünüz gibi birlikte çok daha güçlüyüz. Bu vesileyle huzurlarınızda Akçalı Boya A.Ş. CEO’su Akın Akçalı’ya ve tüm Permolit Ailesi’ne de teşekkürlerimi sunuyor, atacağımız imzaların hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.