DOLAR 32,5496
EURO 34,8612
ALTIN 2428,045
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En yeni ve en moda bomber ceketler Koton’da

    En yeni ve en moda bomber ceketler Koton’da
    02.05.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu en yeni ve en moda tasarımlarıyla tarzınızı yeniden şekillendiriyor. Onlarca farklı tasarım ve renkten oluşan bomber ceketler sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor.

    Sezon trendlerini belirleyen tasarımlarıyla en yeni ve en moda koleksiyonların sahibi Koton, 2017 İlkbahar Yaz Kadın yer alan bomber ceket modelleri ile sokak modasının baş rolünü üstleniyor.

    Her tarz ile rahatça kombinlenen bomber ceketler, yeni sezonda onlarca çeşit ve renk seçeneği ile moda severlerin beğenisine sunuluyor. Sokak modasının en çok kullanılan parçaları arasında yer alan bomber ceketler, günlük kombinlerin yanı sıra abiye kıyafetlerle kullanıldığında sporlaştırdığı tarzınızla güçlü bir stilin parçası oluyor.
    Koton 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’ndaki bahar aylarının renk ve desenlerini taşıyan, uzun ve kısa seçenekli bomber ceketlerde militer ve floral desenli modeller öne çıkıyor. Bomber ceket tasarımları yaz sezonunda en yeni ve en moda tasarımlara sahip olmanızı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.