DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa ile konutunuzun gerçek değeri Facebook Messenger’da

    Endeksa ile konutunuzun gerçek değeri Facebook Messenger’da
    04.01.2018
    A+
    A-

    Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com‘un Chatbot hizmetiyle, Türkiye‘nin neresinde olursa olsun konutun güncel değerini Facebook Messenger üzerinden de öğrenmek mümkün.

    Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan endeksa.com, Facebook Messenger‘da oluşturduğu Chatbot ile konutunun güncel değerini hemen öğrenmek isteyenlere değerleme işlemini kolaylaştıran bir hizmet sunuyor.

    Saniyeler içinde konut değerleme

    Endeksa.com sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkese piyasa değerini anında sunuyor. Türkiye’nin her yerinde saha araştırmaları yapan lisanslı Endeksa değerleme uzmanlarının hazırladığı verilere dayanarak anında bilgi veren platform, otomasyona dayalı istatistiki modelleme ve makine öğrenimi yöntemleri ile konut değerlerini hızla ve doğru bir şekilde hesaplayabiliyor.

    Endeksa, konut satış ve kira değerlerinin yanı sıra bölge bazında yaşayanların demografik bilgileri, bölgedeki ticari parametreleri ve yaşam alanlarını da sunuyor. Konutun güncel değerini saniyeler içinde kullanıcısına bildiren Endeksa, hizmetini Facebook Messenger‘a da taşıyarak konut fiyatları bilgisine erişimi kolaylaştırıyor. Gayrimenkul profesyonellerinin yanı sıra bireysel kullanıcıların da yoğun olarak kullandıkları Endeksa platformu, kullanıcılara yapmış oldukları otomatik değerlemeleri raporlayabilme, güvenilir ve bağımsız görüşe ulaşmak için bulundukları bölgelere hakim deneyimli uzmanlardan görüş raporu talep etme imkanı da sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.