DOLAR 32,5092
EURO 34,8006
ALTIN 2486,446
BIST 9556,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa’dan koronavirüs sürecinde değerleme uzmanlarına destek  

    Endeksa’dan koronavirüs sürecinde değerleme uzmanlarına destek  
    17.04.2020
    A+
    A-

    Teknoloji tabanlı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa.com, Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirlere destek olmaya devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz online eğitimler vermeye başlayan Endeksa şimdi de değerleme uzmanlarına özel üyeliği 3 ay ücretsiz olarak sunacak.

     Değerleme Uzmanlarına 3 ay ücretsiz

    Hem değerleme uzmanlarının hem de toplumun sağlığı için değerleme faaliyetlerinin temassız olarak yapılabilmesine destek olmak adına, Endeksa değerleme uzmanlarına özel üyelik paketini 3 ay ücretsiz olarak sunacak.

    Bölge bazında emsaller incelenebilecek

    Üyelik sistemiyle gerçekleşecek destekle, değerleme uzmanları Endeksa ile tüm Türkiye’deki bölge bazında ortalama gayrimenkul fiyatlarına, değer değişimlerine ulaşabilecekler ve bölge bazında emsalleri inceleyebilecekler.

    İş ortaklarımıza destek olacağız

    Tüm dünyada zor günlerin yaşandığını belirten Endeksa.com Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Bu dönemde Endeksa olarak iş ortaklarımıza elimizden geldiği kadar destek olmayı hedefliyoruz. Toplum olarak dayanışma ile bu zor süreci aşacağız. Bu dönemde değerleme uzmanlarının işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Endeksa ile kolayca bölge ve emsal analizi yapabilirler” dedi.

    Üyelik için ne yapmalı?

    Endeksa’nın 3 aylık ücretsiz değerleme faaliyet desteğinden faydalanmak için, değerleme uzmanlarının saglikicin@endeksa.com adresine ad, soyad ve lisans numaralarını göndermeleri yeterli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.