DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enerji, elektrik ve elektronik sektörleri WIN EURASIA’da buluşacak

    Enerji, elektrik ve elektronik sektörleri WIN EURASIA’da buluşacak
    Industrial Energy Systems EURASIA, 2019’dan itibaren yeni markası ve yenilenen geliştirilmiş konseptiyle hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin WIN EURASIA deneyimlerine değer katacak. Yeni marka ile birlikte Win Eurasia’nın odak noktası olan Endüstri 4.0 çözümlerine bir köprü kurulması hedefleniyor. 360 derece imalat sanayii için buluşma noktası olan WIN EURASIA enerji, elektrik ve elektronik sektörlerinde endüstriyel ve ticari uygulamaları İstanbul’da bir araya getirecek.
    Elektrik enerjisi üretim sistemleri, güç tedariki, iletimi, dağıtımı, yönetimi ve depolanması başlıkları altında enerji sektöründeki nitelikli şirket ve ürünleri bir araya getiren Industrial Energy Systems EURASIA, 14 – 17 Mart 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 146 ülkeden 75 binin üzerinde ziyaretçiyi ve 1,800 katılımcıyı bir araya getiren fuar, yenilenen konseptiyle, Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarlarından WIN EURASIA’nın en önemli parçalarından biri olacak.
    EAE Elektrik, Mutlusan, Mesan Kilit gibi sektörün önde gelen firmaları bu sene de IES Eurasia fuarında yerini alırken,Audio Akıllı Ev Sistemleri, Bimed Teknik, Üntel Kablo, Ruha Elektrik Erin Motor, KJ Jeneratör gibi önemli firmalar bu sene ilk defa IES Eurasia fuarına katılacak. Enerji verimliliği , akıllı bina sistemleri konularının daha etkin bir şekilde ön planda olacağı IES Eurasia yeni katılımcılarıyla gücüne güç katacak.
    ETMD Derneği’nin “Elektrik Tesislerinde Güvenlik ve Kısa Devre Hesapları” konulu seminerinin Prof. Dr. İsmail Kaşıkçı’nın sunumu ile yer alacağı Fuar kapsamında, aynı zamanda Firmalara özel sunumlar da gerçekleştirilecek.
    Uzun yıllardır Electrotech EURASIA adıyla düzenlenen Industrial Energy Systems EURASIA’da yer alan çözümlerin enerji, elektrik ve elektronik sektörlerin yanı sıra imalat sanayiinin tamamına hitap eden konu başlıklarına sahip olduğuna dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:
    “Konvansiyonel kaynaklardan yenilenebilir enerjiye kadar farklı güç üretimi modelleri, enerji iletiminden depolanmasına kadar tüm teknolojiler bu yıl IES EURASIA’nın ana konuları arasında yer alacak. Sektörde faaliyet gösteren üreticilerin yanı sıra, proje ve sistem entegratörlerinden servis hizmeti sunanlara kadar tüm meslek grupları fuardan büyük yarar sağlayacak. Fuar kapsamında düzenlenecek konferans, forum, şirket ve ürün sunumları, paneller, kurumsal faaliyetler ve özel temalı etkinlikler de katılımcıların kilit müşteri adaylarıyla toplantılar yapmalarını sağlayarak sektöre hareketlilik katacak.”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.