DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” için bir destek de Türkiye’nin perakende devi Aydınlı Grup’tan

    12.10.2018
    A+
    A-

    TMSF kayyumluğu ile yönetilen Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Aydınlı Grup, hükümetin açıkladığı “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na gerekli desteği vereceğini, 2018 yılı stratejilerinde de durumu destekleyen bir yönetim anlayışı benimsendiğini belirtti. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Sayın Muhiddin Gülal’ın; “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na biz TMSF kayyumunda yönetilen özellikle perakende ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren aktörlerimiz ve paydaşlarımızla birlikte çok güçlü ve etkin bir şekilde katılacağız.” açıklamasını da destekleyen bir anlayış ile Aydınlı Grup yetkilileri, enflasyonla mücadele için gerekli tüm düzenlemeleri yapacaklarının ve tüm müşterilerine mevcut indirimlerin yanı sıra %10+%10 indirim vereceklerinin altını çizdiler.

    Aydınlı Grup tüm markaları ve Türkiye’deki 328 mağazasıyla programa

    destek veriyor!

    Aydınlı Grup CEO’su Mustafa Erbey konuyla ilgili “Grup olarak güçlü markalarımızda 2018 yılına dair süreçler planlanırken, stratejik olarak perakende satış fiyatlarında (psf) bir iyileştirme yapmak öngörülmedi. Doğru yönetim ve pazar payı artırma adına indirimlerle bu sürece destek verdik. Sayın Bakanımız Berat Albayrak tarafından açıklanan program kapsamında da Türkiye’de bulunan 328 mağazamızı oluşturan Pierre Cardin, Pierre Cardin Lingerie, U.S. Polo Assn. ve Cacharel markalarımızda %10+%10 indirimle sürecin destekçisi olmaya devam edeceğimizi bildirmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

    Eylül ayında 220 milyon TL ciro ile, tarihinin en yüksek ciro artışı gerçekleşti.

    Sektörde döviz kuru artışlarıyla bağlı olarak %30 bandında fiyat artışlarına karşın, bu artışı satışlarına yansıtmadıklarını belirten Aydınlı Grup CEO’su, “Markalarının gücü ve müşterilerinin beklentilerine olan hassasiyetlerini dinamiklerine geçirebilen Aydınlı Grup, bunun yansımasını da pazardaki cirosunu ilk 9 ayda % 45 artırarak aldı. Bu süreçte Aydınlı Grup markalarının durumunu tüketicimiz de çok net bir şekilde gözlemledi. Ciro artışını ve karlılığı düşürmeden ilerlemeyi sağladık. Fiyat artışı yapmayan Grup markalarımızda, açıklanan program kapsamında %10+%10 geriye gelmeyi de planladık. Ekim ayı içinde sürpriz ayrıcalıklarımız da olacak. Aydınlı GrupolarakEylül ayında ise %95 büyüyerek 220 milyon TL ciro ile tarihimizin en yüksek ciro artışını da gerçekleştirdik.” dedi.

    Aydınlı Grup Yönetim Kurulu, hükümet politikaları ile ortak ilerlettiği stratejiler ve markalarının gücü ile ekonomik süreci en iyi koşullarda geçirmeye devam ediyor. Sağladığı istihdam ve ekonomik katkı ile Türkiye’nin en değer verilen şirketlerinden Aydınlı Grup, ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında tüm perakende grup şirketlerinden sağladığı %10+%10 indirim ile milli değerlere sahip çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.