DOLAR 32,541
EURO 34,7987
ALTIN 2437,031
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    English Home 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu: Glam Rose klasik ihtişamın simgesi

    English Home 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu: Glam Rose klasik ihtişamın simgesi
    28.09.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan English Home, 2018-2019 Sonbahar/Kış koleksiyonu Glam Rose ile yeni sezona ihtişamlı bir giriş yapıyor.

    Glam Rose, eski dönemlerin ruhunu çağdaş ortamlarda yaşatan, geçmişin ihtişamına saygı duyarken aynı zamanda hassas ve rafine işlenmiş coşkunluğu vurgulayan bir yaşam ortamı vaat ediyor.

    Koleksiyonda klasik batı kültürü Barok etkilerle, doğu kültürü ise değerli mücevherlerin zengin ışıltılarıyla harmanlanarak çağdaş eklektik bir anlayışla yeniden yorumlanıyor. Bu çağdaş yorum kimi zaman alışılagelmişin dışında kompozisyonlarla farklılık sağlarken; kimi zaman da kadife, altın ve diğer mücevher detaylarla zamandan bağımsız zengin bir atmosfer yaratıyor.

    Kırmızı güller ve kadife başta olmak üzere zengin kumaş dokuları, altın ve değerli taşların ışıltısı yanı sıra Barok etkili desenler, Glam Rose’un yarattığı etkiyi ifade ediyor.

    Güçlü ve klasik ihtişamın simgesi olan kırmızı renk, koleksiyonda kadife güllerle yorumlanarak English Home tarzıyla daha da güçleniyor. İhtişam, zarif altın dokunuşlarla perçinlenirken diğer mücevher renkleri koleksiyonu daha da zenginleştiriyor.

    Şans ve bereket simgeleri olarak aynalı yüzeyler sezonun güçlü malzemeleri arasında yer alıyor. Bu ruhu evlerinde en coşkulu şekilde yaşatmak isteyenler için bu malzemelerin alışılagelmedik ve çoklu zengin kombinleri bir arada yorumlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.