DOLAR 32,599
EURO 34,7807
ALTIN 2496,968
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza Home Navona Serisi ile mermer ve ahşabın muhteşem birlikteliği

    Enza Home Navona Serisi ile mermer ve ahşabın muhteşem birlikteliği
    17.09.2018
    A+
    A-

    Çağdaş ve zamansız tasarımlarıyla yaşam alanlarına ruh katan Enza Home, Navona Serisi ile yemek odalarına sofistike bir dokunuş yapıyor. Ahşap ve mermerin eşsiz hissini metal ve derinin güçlü duruşuyla harmanlayan Navona Serisi, her biri titizlikle tasarlanmış detaylarıyla yaşam alanlarına modern, şık ama bir o kadar da sıcak bir atmosfer yaratıyor.

    Enza Home, Navona Serisi ile doğanın sofistike dokunuşunu modern tasarımlarına taşıyor. Sezonun trendi mermer ve ahşabın muhteşem uyumunu yaşam alanlarına taşıyan Navona Serisi, tasarımın şıklığını metal ve derinin güçlü duruşuyla tamamlıyor. Detaylardaki incelikle adeta bir görsel zenginlik yaratan Navona Serisi, zamanın ruhunu hissettiriyor.

    Koyu ceviz üzerine altın rengi kulp detayları Navona Serisi’nde yer alan yemek odasına farklı bir ışıltı katarken, mermer görünümlü yüzeylerle tasarımı daha da zenginleştiriyor. Deri görünümlü kapitone uygulaması, metal pabuçlarla yaratılan ince zarafet yuvarlak çerçeveli aynalarla tamamlanıyor. Enza Home, Navona Yemek Odası için iki farklı formda sandalye seçeneği sunuyor. Yaşam alanlarında doğal, sıcak ve modern bir atmosfer yaratan Navona TV Ünitesi, televizyon sehpası ve arka pano olmak üzere iki farklı modülden oluşuyor. İncelikle tasarlanmış kapitone işçilikli TV arka panosuyla dikkat çeken Navona TV Ünitesi, serinin bütününe yansıyan güçlü duruşu bir kez daha vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.